DuList IN

VIDEO U Dubrovnik stiže Opća opasnost

Opća opasnost

Opća opasnost, hard-rock band dolazi 1. ožujka u Culture Club Revelin. Svojim prvim nastupom prije nekoliko godina u Dubrovniku oduševio je prepun klub, a ovaj put dolaze i sa novim hitovima koje pripremaju za slijedeći album.

Legendarni slavonski hard-rock band ponovno se okupio prije nekoliko godina i od tada krcaju klubove i koncertne prostore diljem Lijepe naše i svojim hitovima osvajaju srca publike. Duža diskografska pa i koncertna pauza kao da i nije naštetila bendu, koji je svojom iskrenošću i nenametljivošću ponovo oduševio staru i u kratkom roku osvojio novu publiku. Nema sumnje da su tome uvelike pridonjeli hitovi sa zadnjeg albuma “Vrati se na svjetlo”: Uzalud sunce sja, Virtualni novi svijet, Pobjeg’o sam , Tvoje ime čuvam” i ostale pjesme.

Ove godine na Zagrebačkom festivalu osvojili nagradu publike za singl “Tragovi” i time dokazali da zasigurno imaju najveću podršku publike, što se zadnjih godina pokazalo i jednim osvojenim hitom godine (Tvoje ime čuvam) i godinu prije nominacijom za hit godine (Pobjeg’o sam) .

Opća opasnost zasigurno drži tron hrvatske rock scene i svakim novim nastupom potvrđuje da je jedan od najboljih hrvatskih bandova uživo, te će zasigurno i ovaj put oduševiti dubrovačku publiku i pripremiti pravi rock spektakl!

Pročitajte još

[30 GODINA KARIJERE] Pero FullHouse slavljeničku turneju završio u Revelinu

Dulist

ADIO LJETO Koncert grupe PMS u Cavtatu

Dulist

[FOTO/VIDEO] JUBILARNI DESETI SUSRET Više od pedeset Vespi prođiralo Stradunom!

Dulist