DuList IN

Valentinovo u Eko Centru Mokošica

Eko-Omblići

Uz veselo druženje, čitanje ljubavnih pjesama i kolačiće djeca i mladi Mokošice proslavili su Valentinovo u Eko centru.

Prošli petak uvečer na Velentinovo djeca i mladi Mokošice veselo su se družili uz čitanje ljubavnih pjesama od prethodnih generacija naših mladih Eko –Omblića, muziku  te kolačiće koje su napravile njihove  volonterke.

Prostor Eko centra  od svega 25 m2 bio je premali za sve koji su htjeli na našoj festi uz Valentinovo pod nazivom  „Najljepše je kad si tu“. Od svega su ih se najviše dojmile   pjesme o ljubavi koje su napisali naši mladi Eko Omblići prethodnih generacija pa su se i oni odmah dali u pisanje  svojih pjesama . Svake godine  od kada je otvoren Eko centar 2005 godine organiziramo  uz razne druge feste i Valentinovo –Dan zaljubljenih .Svaka festa je bila lijepa i posebna a najljepša je svakako ona kada smo uz pomoć Grada Dubrovnika, Vodovoda, Dubrovnik i našeg prijatelja-volontera  klesara Bruna Vidakovića  iz Australije 14.02.2006 otvorili s ljubavlju  Eko parku Ombla  za djecu i mlade Mokošice prvu kamenu fontanu „Vimbulu“  s pitkom vodom  – kažu Eko Omblići, koji su poslali i pjesmu ‘Ljubav’ njihovog Omblića Damira.

Ljubav

Ljubav su srca dva

kao u jedno spojena.

Ljubav je sunce što na nebu sja

Ljubav  smo ti ja !

Ljubav je bijeli snijeg,

Ljubav je zaljubljeni brijeg!

Ljubav je zelena trava ,

I dječja može biti prava !

Eko-Omblić , Damir ( 10 god)

 

 

 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Stonski ljetni đir!

Dulist

[ZA DAVORA GJIVA GJIVOJA] Klapska pjesma odjeknula Sponzom, večer oplemenili i Buco i Srđan

Dulist

Srpska novinarka i TV voditeljica Dragana Kosjerina pohvalila se ‘fotkom’ iz Grada

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija