Aktualno

VIDEO Tko su zvijezde Pemo TV reklame?

VIDEO Tko su zvijezde Pemo TV reklame?

PEMO, vodeći dubrovački maloprodajni lanac, započeo je s emitiranjem TV reklame ’20 godina po Vašem gustu’, u kojoj glavnu ulogu ima dubrovačka obitelj Prkoča.

Reklama započinje s kadrovima PEMO kamiona na Mostu dr Franja Tuđmana, koji svakodnevno prevale nekoliko tisuća kilometara, kako bi svoje kupce opskrbili najboljim namirnicama, izvorne hrvatske kvalitete.

U PEMO Hipermarketu u Vukovarskoj 26, obitelj Prkoča kupuje tjednu zalihu namirnica. Odmah po dolasku u PEMO centar Greta i Brigita radosno odlaze u Čaroliju, dječju igraonicu i rođendaonicu, koja je smještena u PEMO centru na trećem katu. Čarolija, čarobni svijet dječje igre i zabave omiljeno je mjesto Grete i Brigite, veselih petogodišnjakinja. Rado sudjeluju u raznim ak-tivnostima bilo da je riječ o pravljenju lutkica na kuhači, učenju zemljopisa, engleskog jezika ili naprosto dječjoj igri.

Mauro, radije pomaže roditeljima u tjednoj nabavi namirnica. U PEMO hipermarketu obitelj Prkoča osjeća se kao kod kuće. S obzirom da godinama kupuju upravo u ovom PEMO hipermarketu točno znaju gdje se nalaze njihove najomiljenije namirnice, tako da je kupnja zapravo ugodna šetnja u divnom ambijentu PEMO hipermarketa. Svako malo zastanu i rado popričaju s trgovcima. Kupnja mesa, svojevrsni, je ritual u kojem glavnu riječ ima muški dio obitelji Prkoča: tata Ivica i Mauro. Od svog omiljenog mesara uvijek dobiju preporuku za najbolje komade mesa, a redovito se nađe i neka zgodna šala koja sve razveseli. Voće i povrće uvijek kupuju u PEMO hipermarketu, jer je uvijek fino i svježe uz najbolju ponudu u gradu. Nova PEMO pekarnica omiljeni je kutak svih kupaca, a obitelj Prkoča uvijek bira tople, slatke štrudele i lijepe mirisne krafene. PEMO gastro odjel, nova je vrijednost hipermaketa, na kojem obitelj Prkoča uvijek nađe nešto za sebe. Tako, Marija, gotovo uvijek bira kus kus i punjene balančane, Ivica crni rižot i salatu od hobotnice, a klinci obožavaju piletinu i vruće krumpiriće.
Osim toga, biraju i omiljene robne marke poput: YEST, mesnih prerađevina, SMIJEŠAK čokolade i kekse i TO JE TO, tjestenine i kavu. Susret s blagajnicama, koje su poznate po brzini i spretnosti, uvijek je srdačan. Prije plaćanja računa, Marija pokazuje svoju PEMO karticu, na kojoj vrijedno skuplja bodove i ostvaruje pogodnosti kod svake kupnje, a svaka tri mjeseca dobije popust na kupnju, čime PEMO nagrađuje svoje vjerne kupce.

Osim obitelji Prkoča, zvijezde ove TV reklame su i svi trgovci PEMO hipermarketa, vozači kamiona, djelatnici iz logistike, skladišta i svi koji su na bilo koji način pomogli u stvaranju ove lijepe TV priče.

Marija Prkoča ističe kako je PEMO, maloprodajni trgovački lanac, uvijek njihov prvi izbor, i upravo po njihovom gustu, prvenstveno zbog izvrsne kvalitete proizvoda i izuzetno ljubaznih trgovaca, koji su im uvijek na usluzi.
‘Snimanje PEMO TV reklame bilo nam je izuzetno veselo i zabavno, iako nam je to bilo prvo takvo iskustvo, a tome su se najviše veselila naša djeca Mauro, Brigita i Greta.’

Tea Poluta iz marketing odjela PEMO ističe kako su se odlučili na angažman stvarnih vjernih kupaca kao što je obitelj Prkoča i trgovce PEMO centra: Pericu, Karolinu, Gorana, Sanju, Ivanu, Vedrana i Andrijanu koje njihovi kupci imaju prilike vidjeti svaki dan u njihovom hipermarketu. “Željeli smo upravo istaknuti vrijednosti naše kompanije, a to su naši vrijedni djelatnici i vjerni kupci koji tvore uspješan spoj već punih 20 godina.

PROMO

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist