DuList IN

[VIDEO] PREDIVNI ‘PTIĆI GUNDULIĆI’ Poslušajte pjesmu ‘Jesen’ u izvedbi Une i 3. B!

Osnovna škola Ivana Gundulića nedavno je otvorila svoj Youtube kanal, a prva objavljena pjesma je ‘Jesen’ u izvedbi Une Hot i 3. B. Stihove za pjesmu napisala je upravo Una. Zanimljivo je kako je to bio njen zadatak za domaći rad kod učiteljice Paula Dropulić. Nakon što je Unin tata, glazbenik Emir Hot, pročitao stihove, poželio ih je uglazbiti i to je napravio s vrhunskim suradnicima. Una je zatim s prijateljima iz razreda ovo ljeto snimila spot za jesensku pjesmu.

– Danas se u naš grad gotovo neprimjetno došuljala jesen, a sinoćnji je vjetar otpuhao ljeto kojemu se nikako nije žurilo napustiti nas. Dobrodošlicu jeseni iskazujemo jednom posebnom pjesmom koja danas doživljava premijeru na školskoj mrežnoj stranici. Eto kako jedan domaći rad može potaknuti kreativnost, i kod djece i kod roditelja. Bravo! – naglasili su iz OŠ Ivana Gundulića.

Pročitajte još

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Osvojite predivnu jedrilicu Josipa Šljuke!

Dulist

Ispred Studentskog doma ovu subotu stižu medo Lino, sveti Nikola i Krampus!

Dulist

DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL 2021. Raznolik festivalski vikend pred nama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija