DuList IN

VIDEO! Pogledajte trailer filma kojeg je Nicolas Cage snimao u Dubrovniku

nicolas cage pedro pascal snimanje55

Izašao je novi trailer za film The Unbearable Weight of Massive Talent, film koji se snimao u Dubrovniku i okolici, a u kojem glavnu ulogu ima Nicolas Cage.

“Ovo izgleda tako dobro”, “Vjerujte mi, Nicolas Cage jednog će dana dobiti nagradu za životno djelo”, “Ne mogu dočekati da ovo pogledam”, “Nicolas Cage je legenda”, “Ovo mi je najiščekivaniji film u ovoj godini”, samo su neki od komentara ispod novog trailera, navode s Indexa.
U filmu glume i Pedro Pascal te Neil Patrick Harris koji glumi Cageovog agenta. U filmu se pojavljuju i Sharon Horgan, Lily Sheen, Tiffany Haddish i Ike Barinholtz.

Cage u filmu glumi samog sebe, glumca kojem propada karijera i koji je zbog toga prisiljen prihvatiti posao od milijun dolara – da dođe na rođendan bogatog obožavatelja. Nicolas Cage se zatim zatekne u situaciji da, kako bi spasio sebe i svoje voljene, mora postati svaki od najpoznatijih i najlegendarnijih likova koje je tijekom karijere odigrao u filmu, ali kao stvarni Nicolas Cage.

Neke od domaćih lokacija na kojima se film snimao prošle godine su vila Šeherezada, Umjetnička galerija, Konavle i Cavtat. Premijera filma trebala bi biti 22. travnja 2022. godine.

Pročitajte još

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist

VIKINGS: VALHALLA Objavljena treća sezona serije snimane u Dubrovniku

Dulist