Aktualno

[VIDEO] NAS JE STRAH SAMO GLEDAT’ U tijeku redovno održavanje žičare

Ovog smo četvrtka na žičari svjedočili pravom ‘vratolomnom’ prizoru. Naime, po sajlama žičare metrima i metrima poviše kolnika vješto je hodao jedan od tehničara. I dok se nama zavrtilo u glavi od visine i tankoće sajli, tehničar je vrlo koncentrirano radio svoj posao, balansirao i spuštao se prema donjoj postaji.

Riječ je, naime, o redovnom održavanju u veljači te označavaju pripremu za sezonu, istaknuo je za DuList operativni direktor prodaje i operacija Excelsa nekretnina Ivan Tokić.

-Trenutno se radi održavanje koje je propisano za dvanaestu godinu. Riječ je održavanju na nosivim i vučnim sajlama žičare – rekao je Tokić te dodao da će navedeno održavanje završiti do kraja idućeg tjedna, a možda i prije s obzirom na to da je lijepo vrijeme.

Pročitajte još

Danas obilježavamo Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Dulist

DUBROVAČKI ARHITEKT MARKO DABROVIĆ IZ 3LHD-A Ekipa koja donosi optimizam, ne pričaju o teškoćama, već hrabro mrve birokraciju

Barbara Đurasović

MARIN ČILIĆ ‘Baldo je spreman za novu ulogu starijeg brata’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija