AktualnoUrednički izbor

[VIDEO] KAKAV PROPUST Promoviraju Crnu Goru kadrovima iz Dubrovnika!

[VIDEO] KAKAV PROPUST Promoviraju Crnu Goru kadrovima iz Dubrovnika!

Nevjerojatan propust napravila je kineska medijska kuća China Global Television Network (CGTN) u prilogu o Crnoj Gori kao prvoj europskoj korona free državi. Tako je CGTN Europe napravio prilog o tome, ali dobrim dijelom s kadrovima Dubrovnika!
Upozorili su ih na to i kroz komentare na društvenim mrežama. ‘Zašto promovirate Crnu Goru kadrovima iz Hrvatske. To su kadrovi Dubrovnika.’, napisao je jedan Facebook korisnik te nastavio:
-Budite ozbiljni!!! Na početku je moguće vidjeti sliku nevjerojatnog grada…. ali to je Stradun ulica u Dubrovniku!!! A video prikazuje puno puta luku Dubrovnik pa i šire!! U videu je moguće vidjeti hrvatsku zastavu!!! – napisao je dalje. Nakon što mu je na to drugi korisnik odgovorio kako pretpostavlja da nikad nije bio u Crnoj Gori jer izgleda kao Dubrovnik, napisao je:
-Nije stvar u tome jesmo li ti ili ja bili u Dubrovniku / Crnoj Gori. Poanta je da vlada Crne Gore pravi publicitet koristeći mjesta koja ne postoje u njihovim granicama! Lažu!! – kategoričan je bio.

Nakon njegovih komentara mnogi su se zapitali kako se ovakva greška potkrala – slučajno ili namjerno? Je li netko stranu TV ekipu namjerno uputio u naš grad kako bi se crnogorsko priobalje promoviralo kadrovima Dubrovnika?

Pročitajte još

Uskoro kreće energetska obnova ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist