AktualnoSportUrednički izbor

[VIDEO/FOTO] PRVAKINJE HRVATSKE STIGLE U GRAD! Doček košarkašica Raguse

naslovna docek gospino polje ragusa prvakinje hr 2024DSC 9728

Košarkašice Raguse pobijedile su u Zagrebu Trešnjevku 2009. i uzele četvrti naslov prvaka zaredom. Osvojile su vrijedni pehar i srca navijača, te su se danas vratile u Dubrovnik. U Gospinom polju organiziran je doček za naše prvakinje.

Mnoštvo se okupilo i uz glazbu su dočekane naše košarkašice. Iz autobusa su košarkašice izašle veselih lica s pjesmom, a okupljeni su ih pozdravili velikim pljeskom. Za ostvarene rezultate im je poklonjeno cvijeće, nakon čega su se djevojke slikale s peharima te krenule na domjenak.

Dojmove nakon zadnje utakmice i osvajanja naslova prvaka s nama je podijelila Carmen Miloglav, kapetanica momčadi ŽKK Raguse.

– Ne mogu vjerovati da je kraj, stvarno je veliki presing bio na nama, znali smo ako želimo biti prvi da moramo napraviti taj break. Nije bilo lagano, tri četvrtine smo gubili, na kraju smo to preokrenuli u zadnjoj četvrtini. Mislim da smo na najljepši mogući način došli do pobjede – rekla je i dodala kako joj je drago vidjeti toliko ljudi, pogotovo djece, na dočeku.

– Kada vidiš koliko se cijeni tvoj uspjeh, puno ti to znači – navela je Miloglav.

Lukša Matušić, predsjednik Raguse rekao je da su iznimno sretni zbog obrane titule i što pehar prvaka Hrvatske ostaje u Dubrovniku.

– Mislim da smo imali jako uspješnu godinu, u Splitu smo dobili nagradu za sportsko ime Dalmacije, najbolja smo ekipa Grada, Županije te mislim da je ovo točka na i ove godine. Nadamo se da ćemo i u idućoj godini biti još bolji, najavljujem još bolje rezultate Raguse. Iznimno mi je drago i da naši najmlađi postižu zavidne uspjehe, te mi kao mali grad i mala sredina imamo stvarno puno talentirane djece – rekao je Matušić.

Trenerica Cvetana Matić navela je kako je ova serija bila jako zahtjevna.

– U početku smo se malo i opustili, ali kasnije smo uhvatili dobar ritam i evo na kraju je došlo do slaganja. I dalje smo imali nekih problema, primjerice s ozljedama, dvije igračice su nam bile ozlijeđene. Na koncu smo dali zaista svoj maksimum čime su cure pokazale pobjednički karakter. Zaista sam jako ponosna – rekla je Matić.

Pročitajte još

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist

Ante Kolunđija u top 100 najboljih igrača tenisa u kolicima

Dulist