DuList IN

[VIDEO] Dubrovčani s Terezom proslavili Svjetski dan turizma

[VIDEO] Dubrovčani s Terezom proslavili Svjetski dan turizma

Naša glazbena Diva, Tereza Kesovija u pratnji Dubrovačkog simfonijskog orkestra zapjevala je ovog utorka u Kazalištu Marina Držića pred brojnom dubrovačkom publikom. Riječ je o koncertu organiziranom povodom Svjetskog dana turizma, a Orkestrom je ravnao maestro Ivan Hut.
Tere je oduševila publiku koja nije ostala ravnodušna na njen nastup, a i nasmijala je sve okupljene, posebno kad je među publikom tražila gradonačelnika Mata Frankovića, jer, kako je rekla, najbitniji u obitelji koja se zove Grad Dubrovnik jest njezin gradonačelnik.

S Terezom je zapjevao i Buco Pende.
Inače, koncert je organiziran kako bi se proslavio Svhetski dan turizma, ali i povrata turizma koji se ove godine vratio na velika vrata, uz nadu iduća sezona biti još bolja!
Svjetski dan turizma obilježava se svake godine putem prigodnih manifestacija u čitavom svijetu, a datum 27. rujna odabran je kako bi se podudarao s važnim trenutkom za Svjetsku turističku organizaciju – World Tourism Organization (UNWTO), odnosno danom kada je 1970. usvojen Statut ove organizacije.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist