Aktualno

Vicelić vrši mobing nad zaposlenicima?

Kao što je nedavno duList pisao, osnovana je dubrovačka sindikalna podružnice STUH-a, a prema najnovijim informacijama koje su upravo izašle u javnost, razlog je izgleda navodni mobing nad zaposlenicima Turističke zajednice Grada Dubrovnika od strane nove direktorice Nikoline Vicelić.

To je za DUTV izjavila Dolores Luič iz STUH-a istaknuvši kako su se zaposlenici TZ-a žalili na vrijeđanje, omalovažavanje od strane direktorice Vicelić, koja je svima ponudila nova radna mjesta, sa sniženim koeficijentima i novom sistematizacijom, što znači naravno i manje plaće.

Direktorica TZ Grada Nikolina Vicelić ove je optužbe odbacila nazvavši ih neistinitima:

– One su bazirane na izjavama određenih pojedinaca koji nemaju znanja, vještine, kompetencija ali ni volje za rad na tim mjestima i žao mi je da se na ovaj način pokušava stvoriti dojam da je Turistička zajednica u kaosu – istaknula je Vicelić za DUTV. 

Izgleda da će ukoliko dođe do raspisivanja natječaja za upražnjena radna mjesta sindikat pokrenuti sudski postupak.

-Kada sam došla na čelo TZ-a zatekla sam 21 djelatnika, a ugovori su promijenjeni četvorici zaposlenika. Prije mog dolaska potpisani su novi ugovori koji su datirani sa 1. ožujka, a rađeni su prema novoj sistematizaciji koja je loše napravljena i rađena je prema pojedincima, a ne prema potrebama posla – zaključila je Vicelić. 

Pročitajte još

‘Ne mogu sve profesije raditi do 67. Zamislite konobara da u tim godinama poslužuje stol’

Dulist

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 29 godina počela je VRO Oslobađanje juga Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija