Aktualno

Cijene stanova u Dubrovniku pale za 2,4 posto

Cijene stanova, prema podacima portala Crozilla.com, tijekom lipnja pale su za 0,6 posto, dok su na godišnjoj razini pale za 2,3 posto.

Prosječne tražene cijene stanova tijekom lipnja bile su 7,3 posto niže no one iz istog mjeseca 2010. godine, u odnosu na isti mjesec  2009. godine bile su 10,2 posto niže, te 17 posto niže no tijekom lipnja 2008.godine.
 
U Dubrovniku su tako promjene prosječnih traženih cijena stanova u lipnji 2008. bile manje za 20 posto, u lipnju 2009. za 0,4 posto, u lipnju 2010. godine 13, 6 posto, a u lipnju 2011. za 3, 8 posto.

Lipanjske cijene stanova, prema podacima portala Crozilla.com, u većini gradova nisu zabilježile značajne razlike, a najveći pad cijena tijekom lipnja zabilježen je u Osijeku i Dubrovniku, dok se cijene stanova u Puli nisu promijenile te su ostale  jednake svibanjskim. Na godišnjoj razini svi gradovi osim Zadra i Osijeka bilježe pad cijena stanova.

Pad od 2,4 posto bilježe cijene stanova u Dubrovniku, a za jedan metar kvadratnih tamo se u prosjeku tražilo 3054 eura. Prosječna tražena cijena stana u Dubrovniku u svibnju je iznosila 3129 eura po kvadratu, u lipnju 3054, što predstavlja pad za 2, 4 posto.

Pročitajte još

MJEŠTANI I DALJE NEGODUJU Postira se vraća na jesen. Kako preživjeti ljeto s Dorom?

Dulist

RIJEŠENO PITANJE PRISTUPNE CESTE S HEBRANGOVE Kraj Karingtonke niče kompleks s 300 stanova?

Dulist

Proizvodi za samotamnjenje su izvrsni, no treba ih znati nanijeti: Evo najčešćih pogrešaka i kako ih ispraviti

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija