Sport

VIĆAN TVRDI DA JE SJEDNICA IZMIŠLJENA ‘Ako je grupa činovnika u dosadi nešto divanila, uzalud im trud svirači’

VIĆAN TVRDI DA JE SJEDNICA IZMIŠLJENA 'Ako je grupa činovnika u dosadi nešto divanila, uzalud im trud svirači'

Predjednik plenuma klubova 3.HNL jug i NK GOŠK Dubrovnik 1919 Pero Vićan, obratio se HNS-u i klubovima 3.HNL jug povodom, kako sam tvrdi, ‘lažnog dopisa odluke 6. izmišljene sjednice Međužupanijskog odbora HNS NS Split od 2. svibnja 2020.’ Vićanov dopis HNS-u objavljen je na Facebook stranici 3. HNL jug.
-Predsjednik Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije Blaž Pezo mi je potvrdio da je zaprimio isto pismeno, ali da o tome ne zna ništa, te da nije prisustvovao nikakvoj elektronskoj sjednici MNO-a Split. Također sam imao kontakte s nekoliko predsjednika klubova treće HNL – skupina JUG koji su ostali zaprepašteni, i o lažnim zaključcima ne znaju ništa. Dobro mi je poznat ustroj HNS-a i siguran sam da ne postoji tijelo koje se zove Odjel za natjecanje na koje se lažni dopis poziva. Ako je grupa činovnika (tajnika) u dosadi u kojoj se trenutno nalaze, nešto divanila, uzaludni im trud svirači – piše Vićan u dopisu.
Nadalje ističe kako predsjednici nogometnih klubova u Hrvatskoj, od onih najjačih i najbogatijih vode borbu kako da klubovi prežive katastrofu u kojoj živimo.
Duboko poštujem HNS, njegova ključna tijela, Skupštinu i Izvršni odbor, ali mnogi pojedinci oito zaboravljaju da je Klub, pazite samo Klub, temeljni element cjelokupnog ustroja. Neki tajnici (činovnici) koji su vrlo često uhljebi (ne svi), žive od raznih paranogometnih nameta koji plaćaju klubovi. Naravno, dužni smo poštovati legalne i legitimne Odluke Izvršnog odbora HNS-a, ali sigurno nećemo poštovati što misle autori navedenog pismena. Ovih dana, čim se za to steknu uvjeti, sazvat ću plenum klubova III HNL skupina Jug, raspraviti i zauzeti stav – navodi u dopisu Vićan.
Inače, Vićan se referira na dopis Odluke u kojoj Međužupanijski odbor NS-a, Nogometnog srediđta Split Izvršnom odboru HNS-a predlaže prekid Treće HNL Jug i svih županijskih nogometnih liga i liga mladeži na području Nogometnog središta Split, a koju donosimo u nastavku.

VIĆAN TVRDI DA JE SJEDNICA IZMIŠLJENA 'Ako je grupa činovnika u dosadi nešto divanila, uzalud im trud svirači'

 

Pročitajte još

SUTRA NA STADIONU LAPAD Ragbi klub Dubrovnik VS. Dorchester RFC

Dulist

Ana Petković dupla državna prvakinja!

Dulist

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist