Aktualno

Vesna Vrtiprah nova rektorica!

Prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah nova je rektorica Sveučilišta u Dubrovniku. Odlučio je tako na današnjoj sjednici Senat Sveučilišta u Dubrovniku.

Članovi Senata Vrtiprah su izabrali tajnim glasovanjem u prvom krugu.
– Zahvaljujem se na povjerenju koje su mi ukazali članovi Senata, trudit ću ga se opravdati, svjesna sam obaveza, ali i teškoća koje me čekaju. Očekujem pomoć svih čelnika sveučilišnih sastavnica, nastavnika i zaposlenika jer se jedino zajednički može osigurati dugoročan i stabilan napredak Sveučilišta – izjavila je prof.dr. sc. Vesna Vrtiprah.

Vrtiprah je, podsjetimo, kao dosadašnja prorektorica za studije i upravljanje kvalitetom dubrovačkog Sveučilišta pobijedila dva ostala protukandidata – prof.dr. sc. Branka Glamuzinu i dr.sc. Srećka Krilu.

Na funkciju rektorice Vrtiprah će zasjesti 1. listopada i time zamijeniti dosadašnjeg prvog rektora prof. dr. sc. Matea Milkovića, koji je već ranije u razgovoru za duList najavio da će novoj rektorici biti savjetnik.

 

Pročitajte još

MJEŠTANI I DALJE NEGODUJU Postira se vraća na jesen. Kako preživjeti ljeto s Dorom?

Dulist

RIJEŠENO PITANJE PRISTUPNE CESTE S HEBRANGOVE Kraj Karingtonke niče kompleks s 300 stanova?

Dulist

Proizvodi za samotamnjenje su izvrsni, no treba ih znati nanijeti: Evo najčešćih pogrešaka i kako ih ispraviti

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija