Aktualno

Vesna Vrtiprah nova rektorica!

Prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah nova je rektorica Sveučilišta u Dubrovniku. Odlučio je tako na današnjoj sjednici Senat Sveučilišta u Dubrovniku.

Članovi Senata Vrtiprah su izabrali tajnim glasovanjem u prvom krugu.
– Zahvaljujem se na povjerenju koje su mi ukazali članovi Senata, trudit ću ga se opravdati, svjesna sam obaveza, ali i teškoća koje me čekaju. Očekujem pomoć svih čelnika sveučilišnih sastavnica, nastavnika i zaposlenika jer se jedino zajednički može osigurati dugoročan i stabilan napredak Sveučilišta – izjavila je prof.dr. sc. Vesna Vrtiprah.

Vrtiprah je, podsjetimo, kao dosadašnja prorektorica za studije i upravljanje kvalitetom dubrovačkog Sveučilišta pobijedila dva ostala protukandidata – prof.dr. sc. Branka Glamuzinu i dr.sc. Srećka Krilu.

Na funkciju rektorice Vrtiprah će zasjesti 1. listopada i time zamijeniti dosadašnjeg prvog rektora prof. dr. sc. Matea Milkovića, koji je već ranije u razgovoru za duList najavio da će novoj rektorici biti savjetnik.

 

Pročitajte još

POČELA IZBORNA ŠUTNJA Kazne za prekršitelje do pola milijuna kuna

Dulist

OSMI LET TJEDNO ZA NEW YORK United Airlines povećava broj letova prema Dubrovniku!

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Lapadska škola dobila Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija