Aktualno

Na redu je – Lapadski stadion!

Stigao je na red i Lapadski stadion. O njegovom je uređenju gradonačelnik Andro Vlahušić govorio u Njemačkoj, s potencijalnim ulagačima.

Naime, Vlahušić se u Berlinu susreo s predstavnicima njemačkih kompanija koje su prethodno iskazale interes za sudjelovanje u razvoju Lapadskog stadiona te ih pozvao na sudjelovanje u Dubrovnik Football Summitu koji će se održati početkom srpnja. Predstavnici tvrtki AMA, Arena i Ficon su prihvatili gradonačelnikov poziv te će na investicijskom forumu humanitarno-nogometnog spektakla Dubrovnik Football Summit predstaviti vizije razvoja gradskog nogometnog stadiona, a izrazili su interes i za pokroviteljstvo ovog događanja.

Na sastanku je istaknuto, javljaju iz gradske uprave, kako je Dubrovniku potreban višenamjenski stadion po standardima UEFA-e koji će u svom sastavu imati i druge javne i komercijalne sadržaje te moći kvalitetno služiti za organizaciju kulturnih i zabavnih manifestacija. Zaključeno je kako će do Dubrovnik Football Summita potencijalni ulagači prijedloge za stadion uskladiti s važećim prostorno-planskim dokumentima te ih potom prezentirati javnosti.

Pročitajte još

Danas obilježavamo Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Dulist

DUBROVAČKI ARHITEKT MARKO DABROVIĆ IZ 3LHD-A Ekipa koja donosi optimizam, ne pričaju o teškoćama, već hrabro mrve birokraciju

Barbara Đurasović

MARIN ČILIĆ ‘Baldo je spreman za novu ulogu starijeg brata’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija