Aktualno

VELIKO SRCE Naši vatrogasci poslali su nam fotografije iz Petrinje

Naši vatrogasci poslali su nam fotografije iz Petrinje gdje od jutros pomažu u sanaciji potresom stradalog područja. Vatrogasne postrojbe iz naše županije krenule su jučer u 17 sati put Petrinje. Odmah su nakon potresa ponudili pomoć i stavili se na raspolaganje.

Na terenu su trenutno JVP Dubrovački vatrogasci, JVP Dubrovačko Primorje, JVP Mljet, JVP Metković, DVD Slano, DIP Dubrovnik i JVP Ploče s ukupno 30 vatrogasaca. Ove srijede se iz porušene Petrinje za DuList javio predsjednik Vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije Ivo Franušić.

-Evo nas u Petrinji, u Ulici Stjepana Radića. Cijela je Petrinja podijeljena u vatrogasnom smislu u sektore, mi smo sektor broj 2. Jako puno je kuća srušeno. Trenutno uklanjamo kupe i dimnjake s kuća koje nisu srušene jer prijete prolaznicima na cesti – naglasio je Franušić.

Foto: JVP/Dubrovački vatrogasci

Pročitajte još

Policajci donirali tonu i pol mandarina kolegama iz Petrinje i Gline

Dulist

PRODAJA SE PRESELILA U VIRTUALNE VODE Raste kupovina u ‘dva klika’

Dulist

Iz sustava eNautika izbrisano 807 čarterskih tvrtki

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija