Aktualno

VELIKO SRCE Naši vatrogasci poslali su nam fotografije iz Petrinje

Naši vatrogasci poslali su nam fotografije iz Petrinje gdje od jutros pomažu u sanaciji potresom stradalog područja. Vatrogasne postrojbe iz naše županije krenule su jučer u 17 sati put Petrinje. Odmah su nakon potresa ponudili pomoć i stavili se na raspolaganje.

Na terenu su trenutno JVP Dubrovački vatrogasci, JVP Dubrovačko Primorje, JVP Mljet, JVP Metković, DVD Slano, DIP Dubrovnik i JVP Ploče s ukupno 30 vatrogasaca. Ove srijede se iz porušene Petrinje za DuList javio predsjednik Vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije Ivo Franušić.

-Evo nas u Petrinji, u Ulici Stjepana Radića. Cijela je Petrinja podijeljena u vatrogasnom smislu u sektore, mi smo sektor broj 2. Jako puno je kuća srušeno. Trenutno uklanjamo kupe i dimnjake s kuća koje nisu srušene jer prijete prolaznicima na cesti – naglasio je Franušić.

Foto: JVP/Dubrovački vatrogasci

Pročitajte još

PROMOCIJA NA IZRAELSKOM TRŽIŠTU Sviđa li vam se ‘Židovska tura u Dubrovniku?’

Dulist

GUŽVA NA GRANICI Kilometarska kolona na Kleku, čeka se i više od sat vremena

Dulist

DRUGI U HRVATSKOJ! Matej Perak zadatke iz matematike rješava za dvije sekunde

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija