Sport

VELIKI USPJEH! Ana Konjuh pobjednica ITF turnira u Bratislavi

Ana Konjuh je pobjednica Bratislave! Dubrovkinja je u finalu ITF World Tennis Toura nagradnog fonda 60.000 dolara nakon uzbudljive završnice slavila protiv Uzbekistanke Nigine Abduraimove, 192. tenisačice svijeta – 2:6, 6:0, 7:6(2).
Ana je sporije krenula u meč i izgubila prvu dionicu, no u nastavku se diže i za 27 minuta dolazi do poravnanja na 1:1. U odlučujućem setu obje igračice čvrsto drže svoj početni udarac pa odluka pada u tie-breaku koji odlazi na stranu naše igračice. Kako navodi HTS, Ana je tjedan otvorila kao 137. tenisačica svijeta, a završava ga na 117. poziciji.
– Povratnički naslov Ane Konjuh i veliki poticaj za dalje! Ukupno 8. finale u karijeri za Anu Konjuh, te drugi najveći naslov u karijeri, ukupno 4. u seniorskoj karijeri!  Ana je posljednji naslov osvojila 2020. godine na $25.000 vrijednom turniru u Zagrebu, a prije tog posljednji naslov bio je sa WTA razine sada već davne 2015. godine… Ana se ovim približava povratku u TOP 100, doći će na 117. poziciju! Bravo Ana, ovo se čekalo! – navodi Croatian Tennis.
VELIKI USPJEH! Ana Konjuh pobjednica ITF turnira u Bratislavi
Foto: HTS 

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist