Aktualno

VELIKI PROSVJED U PONEDJELJAK Dubrovački prosvjetari na pola puta do Zagreba i pola puta do cilja

VELIKI PROSVJED U PONEDJELJAK Dubrovački prosvjetari na pola puta do Zagreba i pola puta do cilja

‘Dubrovački prosvjetari na pola puta su do Zagreba i pola puta do cilja’, poručila je za DuList naša sugrađanka, ujedno gimnazijska profesorica Nikica Anić komentirajući fotografiju na kojoj stoji rame uz rame s kolegama spremnim pružiti potporu velikom prosvjedu koji će se održati u ponedjeljak na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

‘U atobusu nas je 20-ak što gimnazijskih profesora, kolega iz Obrtničke i Turističko-ugostiteljske škole. Nije potrebno napominjati što ovim želimo postići. Pouzdano znam da je iz Dubrovnika krenulo još nekoliko autobusa, a dosta njih putuje i u privatnom aranžmanu’, kazala je Anić.

Podsjetimo, u podne na zagrebačkom glavnom trgu održat će se okupljanje prosvjetnih radnika ‘Hrvatska mora bolje’. Sindikati njime žele poručiti da neće odustati od zahtjeva za povećanjem plaća u sektoru obrazovanja. U Zagreb zbog tog razloga dolaze štrajkaši iz čitave Hrvatske, a podršku im je dalo čak pedesetak sindikata različitih profesija.

Pročitajte još

BUDUĆI PARKING U NOVOJ MOKOŠICI Franković: Plan je da ga izgradimo u ovoj godini

Dulist

[FOTO] OBILAZAK CESTE TAMARIĆ Franković najavio: Realizacijom ovog projekta će biti moguća komunikacija manjim autobusom!

Dulist

TUŽNA OBLJETNICA U sudaru Aurore i Ilirije poginulo 10 putnika

Dulist