DuList IN

VELIK DAN ZA STUDENTE Održane svečane promocije!

sveuciliste promocija024

Danas i sutra je velik dan za naše prvostupnike! Osma generacija danas je s velikim osmjesima primila svoje ‘prve’ diplome. 

U 11 sati na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku održana je promocija prvostupnica i prvostupnika Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za komunikologiju i Odjela za umjetnost i restauraciju, a u 14 sati prvostupnice i prvostupnici Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu i Odjela za stručne studije.
Na svečanim promocijama nagradili su se i najbolji studenti Rektorovom nagradom i diplomama cum laude i summa cum laude.
Nagrađeni studenti su:
Maroje Pavlović – dobitnik Rektorove nagrade za najbolji uspjeh na Pomorskom odjelu u akademskoj 2013./2014. godini
Miho Dobrašin – dobitnik Rektorove nagrade za najbolji uspjeh na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo u akademskoj 2013./2014. godini
Maro Donatović – dobitnik diplome summa cum laude s prosječnom ocjenom cijelog studija 4,80 i dobitnik Rektorove nagrade za najbolji uspjeh na Odjelu za akvakulturu u akademskoj 2013./2014. godini.
Nikolina Cvitanović – dobitnica diplome summa cum laude s prosječnom ocjenom cijelog studija 4,88 i dobitnica Rektorove nagrade za najbolji uspjeh na Odjelu za umjetnost i restauraciju u akademskoj 2013./2014. godini.

Pročitajte još

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist

[FOTO] NEDJELJNI ĐIR Tko je sve iskoristio lijep dan?

Dulist