Grad

Veleposlanici Njemačke i Francuske kod gradonačelnika

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković sastao se potekle srijede s njemačkim i francuskim veleposlanikom u Republici Hrvatskoj. Robert Klinke, veleposlanik Njemačke, i Gaël Veyssière, veleposlanik Francuske, sa suradnicima, u zajedničkom su posjetu jugu Hrvatske, a prilikom susreta s gradonačelnikom Frankovićem i pročelnicom za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinkom Raguž, pridružila im se i počasna konzulica Francuske Republike u Dubrovniku Lucijana Leoni.

Gradonačelnik je veleposlanike upoznao s najvažnijim projektima Grada Dubrovnika, s posebnim naglaskom na projekte financirane europskim sredstvima i one koji direktno utječu na poboljšanje uvjeta života građana. Dotakli su se i važnosti izgradnje Pelješkog mosta za čitavo šire područje Dubrovnika, ali i ratnih stradanja u Domovinskom ratu te oporavka koji je uslijedio.

Pročitajte još

U Dubrovniku živi 4171 osoba s invaliditetom. 544 ima ih manje od 19 godina

Dulist

Sljedeće sezone, broj cruisera bit će potpuno usklađen s planovima održivog turizma

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija