DuList IN

VEDRAN LJUBENKO U 2019. najviše ću raditi na sebi

VEDRAN LJUBENKO U 2019. najviše ću raditi na sebi

Naš popularni pjevač Vedran Ljubenko u 2018. godini je izbacio čak dvije pjesme ‘Sanjar’ i ‘LaLaLa’. Za lagano djelo ‘Sanjar’ glazbenog producenta Hrvoja Prskala, sam Vedro zaslužan je za tekst, glazbu i aranžman.

Pjesma ‘LaLaLa’ njegova je autorska inspirirana djetinjstvom, selidbom, odrastanjem i ljudima, a govori i o čovjekovoj potrebi da se petlja gdje mu nije mjesto i o tome kako svi žele imati više nego što mogu. Ljubenko će i ovu godinu pamtiti po sudjelovanju u popularnoj emisiji Hrt-a ‘A Strana’, dok već sad najavljuje kako će mu nadolazeća godina biti posebno zanimljiva.

-Godina je kao i svaka do sada bila nepredvidljiva. Moji planovi su uglavnom za nju bili raditi na novim autorskim stvarima. Cijela priča s trećom sezonom ‘A Strane’ je došla nekako nenadano, ali mi je drago što sam tu priliku prihvatio i imao šanse upoznati brojne talentirane glazbenike. Krenuli su i brojni angažmani i stvarno se toliko stvari dogodilo da se svega ne mogu ni sjetiti. Poslijednji singl kojeg sam izbacio je pjesma ‘Sanjar’ i s tom sam pjesmom čekao dvije godine kako bi dovoljno sazrio i interpretirao na način koji sam i zamislio. Za 2019. godinu nemam neke velike planove van toga da još radim na sebi, da radim na novim pjesmama i da radim na svom prvom albumu. Imam jako puno osmišljenih pjesama i jedini plan je kada se vratim u Zagreb sjesti u studio i snimiti te stvari koje sam pripremio. Ono što je najbitnije je okružiti se dobrim ljudima i dobrom atmosferom jer to je ono što nas gura naprijed. Sam čovjek ne može puno postići, a srećom ja sam stvarno okružen dobrim ljudima i vjernim prijateljima. Ako sve pođe prema planu, završiti ću album, nakon čega kreće i njegova promocija. To bi značilo i prve samostalne koncerte, no za to nema žurbe. Mislim da ne treba trčati pred rudo – rekao nam je Ljubenko.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist