Sport

VEČERAS SVI NA MONTU Veliko finale turnira i besplatan koncert ‘Matka i Brane’

VEČERAS SVI NA MONTU Veliko finale turnira i besplatan koncert 'Matka i Brane'

Momčadi Rekreativci i Evo nas opet igrati će u finalu 1. Turnira na male barice ‘Montovjerna-Glavica 2018.’ koji se igra u organizaciji Udruge malonogometnih amatera grada Dubrovnika.

Rekreativci su u petak u polufinalnom dvoboju savladali Nuncu rezultatom 3:2. Regularni dio utakmice završio je bez pobjednika (0:0), a u ruletu penala John Daničić bio je neprecizan u petoj seriji, a Leo Bogdanović milimetarski precizan za veliko slavlje svoje momčadi i plasman u finale.

U drugom polufinalnom dvoboju sastali su se Konoba Maestral Ston i Evo nas opet. U vrlo izjednačenoj utakmici više uspjeha imali su igrači momčadi Evo nas opet koja je zahvaljujući pogotku Pera Ševa upisala minimalnu pobjedu.

LISTA STRIJELACA – Denis Hasanović (Nunca), Šime Popović (Evo nas opet), Ante Ivanišević (Konoba Maestral Ston) – 3 pogotka

Vrijedi spomenuti kako će se večeras oko 22 sata održati besplatan koncert ‘Matka i Brane’ kojeg Gradskom kotaru Montovjerna poklanjaju Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika! Koncert će započeti sukladno završetku dodjele medalja najboljim pojedincima i momčadima.

RASPORED FINALNOG DAN (Subota, 14. srpnja)
20:00 sati Konoba Maestral – Nunca (za treće mjesto)
21:00 sati Rekreativci – Evo nas opet (finale)
22:00 sati Besplatan koncert ‘Matko i Brane’

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist