Sport

VEČERAS SPEKTAKL “Uz navijače, Split može ‘pasti’!”

VEČERAS SPEKTAKL “Uz navijače, Split može ‘pasti’!”

Sve je spremno za večerašnju festu futsala koja se igra u dvorani Gospino polje!

Splitski gigant, najtrofejniji hrvatski klub, MNK Split Tommy stiže u Gospino polje u sastavu sa čak osam reprezentativaca i na trenerskoj poziciji sa Matom Stankovićem, izbornikom Hrvatske reprezentacije!

U dubrovačkom sastavu nema nepoznanica, sve je jasno  ide se dvjesto posto i ‘na glavu’ – po pobjedu! Odlična vijest za Square je da su povratnici u sastav Ante Daničić i Denis Hasanović, dodatni igrači koji uvelike pomažu u rotaciji sa svojom agresivnosti.

– Znamo svi kako je to sve ispalo u polufinalu Kupa. Nažalost nisam radi tog drugog žutog mogao pomoći svojoj ‘klapi’ u finalu. Gledajte, život ide dalje, sad igramo protiv Splita u prvenstvu, nova sezona, imamo svoje ciljeve pa tako i imperativ da im vratimo za poraz u finalu! – riječi su Hrvoja Cvjetkovića, jednog od glavnih igrača MNK Square.

S druge strane aktualni osvajač Kupa u Dubrovnik stiže u najjačem mogućem sastavu. Tako će u Gospino polje doći reprezentivci Hrvatske, vratar Ivo Jukić, Jakov Grcić, Nikola Pavić, Franco Jelovčić, Josip Suton, Saša Subotić, Alen Protega te Alen Fetič, slovenski reprezentativac.

– Radi se o kvalitetnoj momčadi sa još boljim pojedincima. Osovina reprezentacije kojoj jedino nedostaje naš Dario Marinović i Tihomir Novak. Godinama igraju skupa, istaknuo bih među svom navedenom ‘elitom’ i Nikolu Pavića, prošlogodišnjeg najboljeg strijelca Prve lige, dakle na svim pozicijama imaju vrhunske igrače – dodao je Cvjetković.

Navijači su za ovu festu futsala napravili povijesnu koreografiju na tribinama, pa s toga ovim putem molimo sve posjetitelje da ne diraju postavljene papire na stolicama jer svaki  krivi potez ruši izgled jedinstvene koreografije.

– Imamo sigurno najbolju publiku u cijeloj Hrvatskoj. Vjerujem da će kao i do sada pokazati zašto su upravo oni najbolji navijači i naš veliki 6. igrač. Uz njih je sve lakše, dajemo zadnji atom snage, a vjerujem da će uz naše najbolje navijače Split ‘pasti’ u Gospinom polju! – zaključio je razgovor Hrvoje Cvjetković.

Molimo sve navijače da poštivaju naznačena uputstva za realizaciju koreografije. Uz povijesnu koreografiju na tribinama dubrovačke dvorane, MNK Square je za sve posjetitelje u poluvremenu osigurao vrijedne nagradne igre!

 

Tekst: MNK Square

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist