Sport

VEČERAS SPEKTAKL Protiv Szolnoka Jugašima treba pun Gruž!

VEČERAS SPEKTAKL Protiv Szolnoka Jugašima treba pun Gruž!

Nakon što su s maksimalnim učinkom (27 bodova iz 9 utakmica uz gol razliku +79) zaključili prvi dio natjecanja u 1. Triglav regionalnoj vaterpolskoj ligi, Jugaši se do kraja 2015. godine okreću seriji iznimno zahtjevnih utakmica.

Treba istaknuti kako se momčad Vjekoslava Kobešćaka diže iz utakmice u utakmicu po svim segmentima. Možda najbolje stoje po pitanju onog što je inače nemoguće izmjeriti, a to je samopouzdanje, koje bi moglo biti ključan faktor u idućim utakmicama. Prvi na redu je prvak Mađarske Szolnoki, koji gostuje večeras u Gružu u 3. kolu LEN Lige prvaka.

– Szolnoki će biti izuzetno teška utakmica. Ne možemo reći da smo favoriti, bez obzira što igramo u Gružu. Oni su fantastična momčad, s vanjskom linijom gotovo po jačini istom kao kod Pro Recca. S braćom Varga, Mitrovićem, Youngerom. Bit će izuzetno teška, ali fantastična utakmica. Veselim se – kazao je trener Kobešćak o Mađarima, predvođenima braćom Varga, Madarasom, Aleksićem, Gocićem, Mitrovićem te bivšim Jugašem Youngerom.

Inače, nakon Szolnoka slijedi put na Final Four Kupa Hrvatske u zadarskom Višnjiku 5. i 6. prosinca, a potom kao ‘šećer na kraju’ 12. prosinca još jedno euroligaško gostovanje u Soriju kod Pro Recca. No, kako ističe trener Kobešćak, ‘idemo korak po korak’. Dakle, Jug CO – Szolnoki večeras u 20.15 sati.

Utakmica će se prenositi i na televiziji Arena Sport, ali zar ne bi bila prava šteta osobno ne doživjeti ovaj vaterpolski spektakl?

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist