Kultura

VEČERAS Noć crkvenih muzeja i otvorenih vrata dubrovačkih crkava

U sklopu Manifestacije ‘Kršćansko lice kulture’ večeras je na rasporedu Noć crkvenih muzeja, u kojoj će ove godine za sve zainteresirane biti otvorena i vrata nekih manjih dubrovačkih crkava.

Program će, uz stručno vodstvo, početi u 17 sati u samostanu Male braće u Dubrovniku. U 18.30 sati u katedrali Gospe Velike bit će predstavljene zanimljivosti iz Moćnika katedrale Gospe Velike i Biskupske pinakoteke u Biskupskoj palači, a u 20 sati dominikanci će otvoriti vrata svoga muzeja, također uz stručno predstavljanje.

Za vrijeme Noći crkvenih muzeja bit će otvorene dubrovačke crkve sv. Jakova Pipunara na Pelinama, muzejska zbirka samostana Sigurata, crkva sv. Roka, crkva Gospe od Karmena, crkva sv. Vida u ulici Miha Pracata i crkva sv. Stjepana. U crkvi Svetog Spasa posjetitelji će moći uzeti letak sa svim potrebnim informacijama te će prema svojim željama moći obići te crkve.

Pročitajte još

Završna izložba maturanata slikarskog odjela Umjetničke škole ovog petka u Galeriji mladih

Dulist

Subotu provedite u Umjetničkoj galeriji!

Dulist

U Sarajevu održana promocija knjige u čast Balda Bogišića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija