DuList IN

VEČERAS Neno Belan & Fiumens rasplesat će kamp Solitudo!

VEČERAS Neno Belan & Fiumens rasplesat će kamp Solitudo!

Kraj srpnja u Ljetu u Valamaru donosi nam koncert sjajnog Nena Belana koji će sa svojim Fiumensima donijeti pravu „rock galamu“ u kamp Solitudo večeras u 21 sat.

Bogata glazbena karijera ovog kantautora, pjevača i skladatelja pop-rock glazbe mediteranskog štiha traje već više od 30 godina za vrijeme kojih je napisao neke od najljepših ljubavnih balada uz koje su se zaljubljivale generacije.

Rođeni Splićanin s riječkom adresom nekad je predvodio splitske Đavole s kojima je postigao zavidan uspjeh na području bivše države te iza sebe ostavio bezvremenske hitove kao što su „Stojin na kantunu“, „Pričaj mi o ljubavi“, „Bambina“, „Ja volim je“ i brojni drugi. Nakon raspada benda nastavlja s uspješnom solo karijerom te 90-ih godina objavljuje takoreći evergreene „Rock galama“, „Sunčan dan“ i „Ponoćna zvona“, dok je posljednjih 20-ak godina izvođač uz prateće Fiumense s kojima je odsvirao više stotina koncerata.

Ako ste željni odlične zabave i plesnih ritmova s retro prizvukom, ulaznice za koncert možete kupiti na recepciji kampa Solitudo po cijeni od 90 kn, a svim posjetiteljima koncerta bit će osiguran i besplatan parking.

Nakon koncerta Nena Belana i Fiumensa, Valamar Riviera svim posjetiteljima Babinog kuka 4. kolovoza donosi besplatan koncert Motar Banda koji će na Trgu Marina Držića izvesti najveće rock hitove 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović