Grad

VAŽNO TURISTIČKO TRŽIŠTE Dubrovnik se predstavlja u Japanu

Turističke zajednice grada Dubrovnika i Zagreba sudjeluju na prestižnom sajmu Tourism Expo Japan, koji se od 26. do 29. listopada održava u Osaki.

Tourism Expo Japan, organiziran od strane Japan Association of Travel Agents (JATA), predstavlja jedan od najvažnijih međunarodnih događaja u turističkoj industriji i okuplja turističke subjekte iz cijelog svijeta. JATA, kao vodeća organizacija za turizam u Japanu, postavlja visoke standarde u promociji i razvoju međunarodnih putovanja. Na sajmu u Osaki predstavlja se oko 70 zemalja s preko 1000 izlagača.

Turistička zajednice grada Dubrovnika i Zagreba predstavit će turističku ponudu predstavnicima turističke industrije iz Japana, kao i bogatu kulturnu baštinu, impresivne povijesne spomenike i prirodne ljepote.

Japansko tržište je od iznimno velike važnosti kako za Dubrovnik i Zagreb, tako i za Hrvatsku te je ovo sudjelovanje nastavak aktivnosti usmjerenih na azijska tržišta, a riječ je o turistima koji putuju u pred i posezoni te imaju veliki utjecaj na pozicioniranje Dubrovnika i Zagreba kao cjelogodišnjih destinacija. Najpopularnija odredišta u Hrvatskoj za posjetiti su Dubrovnik i Plitvička jezera, a najčešći razlozi putovanja su kulturni faktori kao što su znamenitosti, muzeji, ali i prirodna baština, posebice ona pod zaštitom UNESCO-a.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] DARIJA JURICA VUKOVIĆ Grad još uvijek gledam očima djeteta!

Ivana Mijić Vulinović

Počela nastava za četvrtu generaciju poslijediplomskog studija Poslovne ekonomije

Dulist

DUMAME I TINTILINIĆI Zabava u Uvali za malenu Luciju

Dulist