Aktualno

VAŽNO TRŽIŠTE Dubrovnik se predstavlja bavarskoj publici

Na turističkom sajmu f.re.e. u Münchenu, Turistička zajednica grada Dubrovnika, kao jedan od suizlagača na štandu Hrvatske turističke zajednice, od 22. do 26. veljače, predstavlja turističku ponudu Grada, u čijim je turističkim ostvarenjima njemačko tržište tradicionalno među najbrojnijima.

Na najvećem bavarskom sajmu s oko 750 izlagača, ove godine je poseban fokus na Hrvatskoj, kao zemlji partneru sajma, čiji se štand broj 702 nalazi u dvorani A4. Hrvatska se na svečanom otvaranju sajma, kao i na štandu, bavarskoj publici i njemačkim partnerima predstavlja s brojnim kulturnim i zabavnim programima.

TZ grada Dubrovnika na sajmu u Münchenu ima niz zakazanih sastanaka s njemačkim organizatorima putovanja i predstavnicima značajnih medija.

Njemačko tržište je jedno od najznačajnijih tržišta za Dubrovnik. U 2022. njemački turisti bili su na četvrtom mjestu po brojnosti. Ostvarili su 92.902 dolaska i 273.170 noćenja.

Foto: Turistička zajednica grada Dubrovnika

Pročitajte još

BUDITE NA OPREZU Ako dobijete ovakav e-mail, odmah ga izbrišite!

Dulist

CRNOGORSKI POVJESNIČAR PROF. DR. SC. BOBAN BATRIČEVIĆ Milatović je hibrid velikosrpstva i populizma!

Barbara Đurasović

PRVA OD ŠEST U Dubrovnik uplovila brza brodica hitne službe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija