Crna kronika

‘VATROGASCI NIKADA NE UMIRU…’ DVD Smokvica se oprašta od svojih članova

dvd smokvica

Trojica mladića (19, 22, 24) smrtno su stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila na Korčuli noći sa subote na nedjelju. Zbog velike tragedije i gubitka trojice mještana, u Općini Smokvica proglašen je tjedan žalosti. Dvojica od njih, Ante Salečić i Tomislav Tomašić bili su članovi DVD Smokvica. Vatrogasno se društvo od njih oprašta na društvenim mrežama.

-Vatrogasci nikada ne umiru, njihova vječna vatra gori u srcima ljudi koje su spasili. Ante Salečić 1997.- 2022. Tomislav Tomašić 1999.- 2022. – riječi su vatrogasaca iz DVD Smokvica.
-Danas je Hrvatsko vatrogastvo zavijeno u crno.. U teškoj prometnoj nesreći na Korčuli ugasila su se dva života… Poginuli su dvoje kolega iz DVD – a Smokvica. Ovim putem izražavamo duboku sućut Obiteljima stradalih i njihovim kolegama. Počivajte u miru Braćo po vatri – stoji u grupi Vatrogasci – Oni su naši Heroji.
Salečić je bio i član NK Jadran Smokvica.
-Morem bude svaka kap kad do mora stigne, tako i duša bude Bog kad se k Bogu digne. Ante Salečić 04.08.1997. – 02.01.2022. – napisali su iz nogometnog kluba.

Pročitajte još

PROMETNA NA MAGISTRALI Sudar dva vozila u blizini Rabe

Dulist

DRAMA U KONAVLIMA Muškarac zaključao 28-godišnjaka u kuću i prijetio mu smrću zbog iznude

Dulist

PROMETNA U LAPADU Jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist