Crna kronika

‘VATROGASCI NIKADA NE UMIRU…’ DVD Smokvica se oprašta od svojih članova

'VATROGASCI NIKADA NE UMIRU...' DVD Smokvica se oprašta od svojih članova

Trojica mladića (19, 22, 24) smrtno su stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila na Korčuli noći sa subote na nedjelju. Zbog velike tragedije i gubitka trojice mještana, u Općini Smokvica proglašen je tjedan žalosti. Dvojica od njih, Ante Salečić i Tomislav Tomašić bili su članovi DVD Smokvica. Vatrogasno se društvo od njih oprašta na društvenim mrežama.

-Vatrogasci nikada ne umiru, njihova vječna vatra gori u srcima ljudi koje su spasili. Ante Salečić 1997.- 2022. Tomislav Tomašić 1999.- 2022. – riječi su vatrogasaca iz DVD Smokvica.
-Danas je Hrvatsko vatrogastvo zavijeno u crno.. U teškoj prometnoj nesreći na Korčuli ugasila su se dva života… Poginuli su dvoje kolega iz DVD – a Smokvica. Ovim putem izražavamo duboku sućut Obiteljima stradalih i njihovim kolegama. Počivajte u miru Braćo po vatri – stoji u grupi Vatrogasci – Oni su naši Heroji.
Salečić je bio i član NK Jadran Smokvica.
-Morem bude svaka kap kad do mora stigne, tako i duša bude Bog kad se k Bogu digne. Ante Salečić 04.08.1997. – 02.01.2022. – napisali su iz nogometnog kluba.

Pročitajte još

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist

U stanu u Mokošici pronađen amfetamin i marihuana

Dulist