Aktualno

‘VATRENI’ UZ ZAGREB ‘Dat ćemo veliku pomoć kako bismo svi zajedno izašli iz ove situacije’

vatreni nogomet repka

Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić rekao je u nedjelju kako će hrvatski reprezentativci ‘dati veliku pomoć’ za Zagreb kojeg je ranije jutros uzdrmao najteži potres u posljednih 140 godina.

-Idemo iz jedne loše situacije u drugu. Jutros me zvalo puno ljudi, prijatelja, obitelj… potres je bio snažniji nego prije puno godina. Dogodio se kada smo obično svi u kućama. Situacija s virusom u Hrvatskoj nije tako teška, no potres je uništio bolnice, kuće – rekao je Rakitić u video isječku objavljenom na internetskoj stranici svog kluba Barcelone, prenosi Večernji list.

-Htio bih odaslati podršku potpore stanovnicima Zagreba. Mi igrači iz reprezentacije smo razgovorali preko svoje grupe te ćemo dati veliku pomoć kako bismo svi zajedno izašli iz ove situacije – dodao je 32-godišnji vezni igrač. Osvajač srebrne medalje s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu 2018. godine nalazi se tjedan dana u kućnoj izolaciji u Barceloni, nakon što je španjolska vlada uvela izvanredno stanje zabranivši izlazak na ulice.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

GLOBALNI IT KVAR Jeste li pokušali ugasiti i upaliti računalo 15 puta?

Dulist

OBAVIJEST SANITATA Zatvaranje Ulice don Frane Bulića i parkinga Gradac

Dulist

Iz Valamara reagirali i kategorički odbacili tvrdnje optužbe Udruge Divlja liga

Dulist