Sport

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Pehar međunarodnog turnira ACUD Cup osvojila je Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak u glavnom gradu Egipta, Kairu, a u završnoj borbi za prvo mjesto svladali su domaćina rezultatom 4:2, objavljuju iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Domaćin se vrlo brzo radovao pogotku jer već u šestoj minuti Rabia iz blizine šalje loptu iza Labrovićevih leđa u gol, no u 21. minuti se za izjednačenje pobrinuo Vlašić odličnim udarcem pod prečku, s ruba kaznenog prostora.

S tih 1:1 otišlo se na veliki odmor, pri čemu je veliku priliku na samom kraju prvog dijela propustio Petković, no propušteno je nadoknadio u 57. minuti, kada je na drugu Modrićevu asistenciju glavom postigao pogodak za 2:1.

Kramarić je također bio precizan glavom, u 77. minuti, nakon ubačaja Majera iz prekida, dok je upravo Majer stavio ‘točku na i’ nekoliko minuta prije kraja utakmice.

Hrvatska je na ovaj način uspješno zaključila ovu reprezentativnu akciju, a novo okupljanje na rasporedu je uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj, kada će izabranici Zlatka Dalića u prijateljskim utakmicama zaigrati protiv Sjeverne Makedonije i Portugala.

Foto: HNS

Pročitajte još

VEČERAS SVI U GOSPINO POLJE! Košarkaši Dubrovnika dočekuju Šibenik

Dulist

[FOTOGALERIJA] Dubrovački mališani na Stradunu pokazali svoje trkačke vještine

Dulist

[FOTOGALERIJA] Luka Đurović najbrže svladao zidine!

Dulist