Sport

VATERPOLO Odgođeni kvalifikacijski turniri Hrvatskog kupa

Kvalifikacijski turniri Kupa Hrvatske za seniore koji su se trebali odigrati 6. – 8. studenog, odgođeni su zbog teške epidemiološke situacije, posebno u većini klubova gdje je dosta igrača pozitivno na test Covid – 19 zbog čega su morali u samoizolaciju.
Odlučio je tako Upravni odbor Hrvatskog vaterpolskog saveza. Kako navode iz HVS-a, imajući u vidu težinu epidemiološkog stanja u Hrvatskoj, a tako je i u cijeloj Europi, kao i činjenicu da u nekim klubovima ima igrača pozitivnih na Covid-19, ovakva je odluka jedina razumna i očekivana. Budući da je klubovima potrebno dati i barem 7 dana treninga kako bi se oporavili, uigrali nakon samoizolacije onih koji su na to bili primorani, odgoda prijašnjih termina kvalifikacija Hrvatskog kupa je bila neminovna.
Novi termin odigravanja oba turnira će ovisiti dakako o općoj epidemiološkoj slici, kao i onoj u klubovima. Upravni odbor Hrvatskog vaterpolskog saveza će pravodobno donijeti odluku o novom terminu odigravanja u odnosu na domaći i međunarodni kalendar. To može uvjetovati i moguću izmjenu kalendara natjecanja u Prvenstvu Hrvatske, ali o svemu će svi klubovi, dionici i javnost biti pravovremeno izviješteni.
U skupini A su Mladost, Jadran, Mornar BS, POŠK i Medveščak, a u skupini B Jug Adriatic osiguranje, Solaris, Primorje EB, Galeb MR, Zadar 1952 i KPK.

Pročitajte još

ZLATNI MEDVJED Brassard se vraća sa zlatom, a Šurković s broncom oko vrata

Dulist

MEDALJE DIJELILI SUKNO I OBRADOVIĆ Cavtaćani uzeli prva dva mjesta na turniru ‘Nade Cavtat’

Dulist

[FOTOGALERIJA] SLAVLJE NA BAZENU Mlađi juniori Juga osvojili Kup Hrvatske!

Zvonimir Pandža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija