Sport

Šuker poželio Jakobušiću dobar start: ‘Vrata HNS uvijek su mu otvorena za suradnju’

Šuker poželio Jakobušiću dobar start: 'Vrata HNS uvijek su mu otvorena za suradnju'

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, poželio je novom predsjedniku Uprave HNK-a Hajduk, Lukši Jakobušiću, dobar početak na novoj funkciji.

– Čestitam Lukši Jakobušiću na imenovanju na čelno mjesto Hajduka. Njegovo iskustvo gospodarstvenika i dugogodišnjeg sportskog djelatnika ukazuju da će uspješno voditi klub, vjerujem da će Hajduk s njim na čelu biti financijski stabilan i u natjecateljskom smislu konkurentan najboljim hrvatskim momčadima. Drago mi je da je gospodin Jakobušić u svom inauguracijskom obraćanju javnosti nagovijestio dobru suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom i izrazio zadovoljstvo činjenicom da će Poljud 17. studenoga biti domaćin hrvatskoj reprezentaciji u susretu Lige nacija s Portugalom. Želim mu puno sreće i uspjeha u radu, a vrata Hrvatskog nogometnog saveza uvijek su mu otvorena za konstruktivan razgovor i suradnju – poručio je Davor Šuker.

Podsjetimo, u petak ujutro stigla je vijest kako Jakobušić preuzima dužnost predsjednika uprave ovog nogometnog kluba, a nakon čega je obavljeno i njegovo predstavljanje.

– Želim moćan Hajduk, da mu vratimo dignitet. Najprije kroz funkciju predsjednika, a onda na svim razinama. Nema podjela, potrebno nam je jedinstvo. To mi je bitno – rekao je tom prilikom Dubrovčanin.

Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr