Sport

VATERPOLISTI STIGLI U GRAD Hvala što nas činite ponosnima

docek vaterpolista naslovna

Mnoštvo Dubrovčana dočekalo je ovog utorka svoje srebrne olimpijske vaterpoliste. Maro Joković, Marko Bijač, Toni Popadić, Marko Žuvela i Loren Fatović u Dubrovnik su, naime, donijeli pet srebrnih medalja s Olimpijskih igara u Parizu.

Dočekalu su ih gradonačelnik Mato Franković i zamjenica mu Jelka Tepšić, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, župan Nikola Dobroslavić i biskup mons. Roko Glasnović. Na istom mjestu, prije 12 godina pred Dubrovčanima je sa zlatom stajao Maro Joković.

– Uvijek je lijepo doći na ove skaline jer to znači da se imamo čemu radovati – rekao je Joković.

Marko Bijač istaknuo je kako smo svi skupa sanjali zlato, ali..
-kako vrijeme prolazi postajemo svjesni koja je veličina ovog rezultata. Dokaz tome ste i vi ovdje okupljeni i hvala vam od srca na tome – rekao je Bijač.

Gradonačelnik Mato Franković napomenuo je kako je hrvatska vaterpolska reprezentacija u ovoj godini osvojila te medalje.
-Da netko to sanja, ne bi mogao tako nešto dosanjati – rekao je te im se zahvalio što na ovakav način promoviraju u svijetu naš grad.
-Svi smo bili srcem uz vas i hvala vam što ste nas još jednom učinili ponosnima – riječi su Frankovića. Ponovio je to i župan istaknuvši kako se nada da će nam i dalje u naš grad donositi medalje.

Pročitajte još

BARAKUDE POZIVAJU Večeras svi na Stradun!

Dulist

PREDIVNA GESTA I PRIMJER SVIMA Donna Vekić donira cijelu zaradu od OI u humanitarne svrhe

Dulist

Večeras u Zagrebu doček srebrnih Barakuda, sutra na Stradunu!

Dulist