Aktualno

VALAMAR RIVIERA Za dioničare isplata dividende u iznosu od 0,90 kuna po dionici

VALAMAR RIVIERA Za dioničare isplata dividende u iznosu od 0,90 kuna po dionici

Na održanoj Glavnoj skupštini Valamar Riviere donesene su odluke prema prijedlozima Uprave i Nadzornog odbora, uključujući odluke o upotrebi dobiti ostvarene u 2017. godini, imenovanju revizora, isplati dividende i odobrenju pripajanja EPIC Hospitality Holdinga Valamar Rivieri.

Dioničarima Valamar Riviere, imateljima dionica na računu kod Središnjeg klirinškog depozitarnog društva (SKDD-a) na dan 15. svibnja 2018. godine, isplatiti će se dividenda u iznosu od 0,90 kuna po svakoj dionici. Dividenda će se isplatiti dana 7. lipnja 2018. godine iz zadržane dobiti ostvarene u 2015. i 2016. godini.

Dioničarima koji to žele, četvrtina pripadajuće dividende može biti isplaćena u pravima-dionicama Valamar Riviere, za što je potrebna vlastoručno potpisana izjava dioničara koja SKDD-u treba prispjeti najkasnije do 30. svibnja 2018. godine. Svim dioničarima koji u ovom roku ne budu dali izjavu da žele isplatu dividende u pravima-dionicama, dividenda će biti u cijelosti isplaćena u novcu. Dioničari mogu preuzeti navedenu izjavu na web stranicama Valamar Riviere.

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist