Aktualno

VALAMAR RIVIERA OBAVIJESTILA JAVNOST More na plaži hotela Dubrovnik President opet je za kupanje

Kakvoća mora na plaži hotela Dubrovnik President Valamar Collection ponovno je izvrsne kvalitete. Javnost je o tome u subotu poslijepodne obavijestila hotelska grupacija Valamar Riviera, a ne Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije ili sama Dubrovačko-neretvanska županija.

-Prema obavijesti Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, s današnjim danom kakvoća mora na plaži hotela Dubrovnik President Valamar Collection je ponovo izvrsne kvalitete tako da svi ljubitelji ove plaže mogu nastaviti bezbrižno uživati u ljetnim radostima na svojoj omiljenoj plaži – navode iz Valamar Riviere. Ističu u priopćenju za medije nadalje kako je Valamar odavno poznat po ulaganjima u održivo upravljanje te gospodarenje morem i obalnim pojasom.

-U svom poslovanju oduvijek pridaje jednaku pozornost podizanju razine kvalitete sadržaja i usluga, kao i održavanju visokih ekoloških standarda. Podsjećamo kako je nakon olujnog nevremena koje je krajem prošle godine ostavilo velike posljedice na obalnom pojasu ispred hotela, Valamar nakon opsežnih priprema, krajem travnja krenuo u sanaciju cijelog tog područja, od čega je najvažnije bilo vratiti muo, sunčalište i pristupnu cestu u prvobitno, ali znatno kvalitetnije i ljepše stanje. Radi se o iznimno zahtjevnim radovima, a ukupna ulaganja dosežu čak 4 milijuna kuna. Osim samih građevinskih radova, postavit će se i novi tuševi, toranj za spasioce, skalice za ulazak u more i sl., a na dobrobit svih sugrađana i posjetitelja koji će sigurno biti zadovoljni jer će dobiti još ljepšu i uređeniju plažu – zaključuju iz Valamara.

Pročitajte još

Pronađite knjigu ‘Povijest nogometa u Dubrovniku’ u Algebri!

Dulist

IN MEMORIAM NICOLA DEL VECCHIO Zbogom, Croato!

Dulist

Nikolina Pozniak i Nella Lonza razgovarale s Milanovićem o Dubrovačkom statutu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija