Aktualno

VALAMAR RIVIERA OBAVIJESTILA JAVNOST More na plaži hotela Dubrovnik President opet je za kupanje

VALAMAR RIVIERA OBAVIJESTILA JAVNOST More na plaži hotela Dubrovnik President opet je za kupanje

Kakvoća mora na plaži hotela Dubrovnik President Valamar Collection ponovno je izvrsne kvalitete. Javnost je o tome u subotu poslijepodne obavijestila hotelska grupacija Valamar Riviera, a ne Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije ili sama Dubrovačko-neretvanska županija.

-Prema obavijesti Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, s današnjim danom kakvoća mora na plaži hotela Dubrovnik President Valamar Collection je ponovo izvrsne kvalitete tako da svi ljubitelji ove plaže mogu nastaviti bezbrižno uživati u ljetnim radostima na svojoj omiljenoj plaži – navode iz Valamar Riviere. Ističu u priopćenju za medije nadalje kako je Valamar odavno poznat po ulaganjima u održivo upravljanje te gospodarenje morem i obalnim pojasom.

-U svom poslovanju oduvijek pridaje jednaku pozornost podizanju razine kvalitete sadržaja i usluga, kao i održavanju visokih ekoloških standarda. Podsjećamo kako je nakon olujnog nevremena koje je krajem prošle godine ostavilo velike posljedice na obalnom pojasu ispred hotela, Valamar nakon opsežnih priprema, krajem travnja krenuo u sanaciju cijelog tog područja, od čega je najvažnije bilo vratiti muo, sunčalište i pristupnu cestu u prvobitno, ali znatno kvalitetnije i ljepše stanje. Radi se o iznimno zahtjevnim radovima, a ukupna ulaganja dosežu čak 4 milijuna kuna. Osim samih građevinskih radova, postavit će se i novi tuševi, toranj za spasioce, skalice za ulazak u more i sl., a na dobrobit svih sugrađana i posjetitelja koji će sigurno biti zadovoljni jer će dobiti još ljepšu i uređeniju plažu – zaključuju iz Valamara.

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist