Kultura

V.D. RAVNATELJ UŠLS DARIO ČAGALJ ‘Prioritet su djeca, a usput treba rješavati tehničke probleme’

Dario Čagalj, profesor gitare u Umjetničkoj školi Luke Sorkočevića postao je v.d. ravnatelj škole. Natječaj je u tijeku, a 15. ožujka će se službeno znati novi ravnatelj. O svojoj poziciji i trenutnim planovima, podijelio je s nama u kratkom razgovoru.

– Tu sam privremeno v.d. ravnatelj Umjetničke škole Luke Sorkočevića. Natječaj je u tijeku, planova imam, ali o planovima ne bih ništa govorio s obzirom da još ne znam hoću li ostati na ovom radnom mjestu – rekao je Čagalj.

– S obzirom na iskustvo i dugogodišnji rad u ovoj školi kao profesor gitare mislim da mogu ubuduće ponuditi neka kvalitetna rješenja. Ravnatelji koji su do sada bili, prethodna dva, su radili dobar posao, tako da samo mislim nastaviti u smjeru u kojem su oni započeli. Pojedine stvari koje su oni započeli, nastojim privesti kraju poput tvrđave u školi i parka. Naravno, prioritet su djeca i obrazovanje, a usput treba rješavati tehničke probleme na koje nailazimo – istaknuo je Dario Čagalj.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Vesela Noć muzeja!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Ekskluzivno smo ušli u čarobni svijet Držićevih životnih pozornica!

Mia Njavro Banić

U Lazaretima otvorena izložba ‘Braća po oružju’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija