Županija

[UŽIVO OD 11 SATI] Pratite tematsku sjednicu Županijske skupštine o Lučinom razdolju

Tematska sjednica Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske na kojoj će vijećnici raspravljati o pokretanju novog trasiranja Centra za gospodarenje otpadom Lučino razdolje održava se ovog utorka s početkom u 11 sati.

Sjednica je sazvana na prijedlog 13 županijskih vijećnika iz redova stranke Srđ je Grad, Mosta i SDP-a.
Kako se navodi u obrazloženju prijedloga za sazivanje ove tematske sjednice, argumentirana rasprava o temi županijskoga centra za gospodarenje otpadom Dubrovačkoneretvanske županije svakako je u interesu ne samo članova Skupštine, već i svih građana naše županije.

Također se navodi kako je lokacija planiranoga CGO-a kod sela Trnovice trasirana dosad dva puta, i to 2008. godine i 2013. godine. Trasiranjem ponora u Trnovici prvi put (2008.) neosporno je utvrđeno kako se područje CGO-a Lučino Razdolje nalazi u IlI. (trećoj) vodozaštitnoj zoni i da takvo područje nije prihvatljiva lokacija za odlagalište, odnosno CGO.

Sjednicu možete pratiti i na DuListu, a mi ćemo za vas izdvojiti najvažnije dijelove.

Pročitajte još

Ne propustite radionicu o korporativnom planiranju

Dulist

Župa dobila kilometar novog cjevovoda javne odvodnje

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Cavtat je najbolja kongresna destinacija u Europi!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija