Županija

[UŽIVO OD 11 SATI] Pratite tematsku sjednicu Županijske skupštine o Lučinom razdolju

Tematska sjednica Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske na kojoj će vijećnici raspravljati o pokretanju novog trasiranja Centra za gospodarenje otpadom Lučino razdolje održava se ovog utorka s početkom u 11 sati.

Sjednica je sazvana na prijedlog 13 županijskih vijećnika iz redova stranke Srđ je Grad, Mosta i SDP-a.
Kako se navodi u obrazloženju prijedloga za sazivanje ove tematske sjednice, argumentirana rasprava o temi županijskoga centra za gospodarenje otpadom Dubrovačkoneretvanske županije svakako je u interesu ne samo članova Skupštine, već i svih građana naše županije.

Također se navodi kako je lokacija planiranoga CGO-a kod sela Trnovice trasirana dosad dva puta, i to 2008. godine i 2013. godine. Trasiranjem ponora u Trnovici prvi put (2008.) neosporno je utvrđeno kako se područje CGO-a Lučino Razdolje nalazi u IlI. (trećoj) vodozaštitnoj zoni i da takvo područje nije prihvatljiva lokacija za odlagalište, odnosno CGO.

Sjednicu možete pratiti i na DuListu, a mi ćemo za vas izdvojiti najvažnije dijelove.

Pročitajte još

Dobroslavić na sastanku župana o regionalnom razvoju

Dulist

ZNANJEM DO EU FONDOVA Dunea u Veneciji predstavila projekt TAKE IT SLOW

Dulist

U NAŠOJ ŽUPANIJI Trajno sklonište za žrtve nasilja ‘Josipov dom’ gotovo do kolovoza 2023.

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija