DuList IN

UZ PUNO EMOCIJA I SMIJEHA Atlasovci se prisjetili slavnih dana dubrovačke agencije

UZ PUNO EMOCIJA I SMIJEHA Atlasovci se prisjetili slavnih dana dubrovačke agencije

Bivši Atlasovci okupili su se ove subote na još jednom, sad već možemo reći tradicionalnom druženju. Njih više od 170 okupilo se u Studentskom domu gdje su se još jednom podsjetili na ono što je nekadašnja putnička agencija Atlas bila i što je značila svim njenim djelatnicima.
I ove je godine susret prošao uz puno emocija i prisjećanja na slavne dane ove dubrovačke putničke agencije, a bivši zaposlenici došli su iz svih krajeva Hrvatske pa i šire.
Sedmo je ovo okupljanje djelatnika nekadašnje dubrovačke putničke agencije. Kako se rodila ideja o ovom okupljanju objasnio nam je još 2016. godine Antun Perun, bivši vozač autobusa.
-Na ideju smo došli sasvim slučajno, 2011. godine kad smo počeli razgovarati bi li se takvo nešto moglo napraviti ili ne. Tada smo 2012. probali sa zaposlenicima garaže kad nas se okupilo 96. Iduću godinu smo preskočili, a potom smo se opet okupili 2014. i 2015. kad nas je bilo 151. Ove godine skupila se jedna petina nekadašnjeg broja Atlasovih zaposlenika. Ponosni smo i sretni zbog toga. Nadam se da ovo neće biti posljednji put nego da ćemo nastaviti u još većem broju – rekao nam je te 2016. gospar Perun, kada se na druženu okupilo čak 350 Atlasovaca.

 

Pročitajte još

ŽUPSKI PJAT Od ‘župskog pesta’ do kujena i kujice, švarglre i đevenice

Dulist

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist