DuList INUrednički izbor

[FOTO] POZNATA HRVATSKA LICA U ŽUPI Otvoren Studio Marcela u Sheratonu

[FOTO] POZNATA HRVATSKA LICA U ŽUPI Otvoren Studio Marcela u Sheratonu

Poznati salon Studio Marcela je u petak 22. ožujka svečano otvoren u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu u Župi dubrovačkoj. Riječ je o drugoj lokaciji ovog salona na našem području. Prvi Studio Marcela otvoren je u Rixos Premium Dubrovnik hotelu prije nepune tri godine. Otvorenje je vodio poznati voditelj i glumac Davor Garić.

Uz vlasnicu salona Jadranku Pezo, svečanosti u prisustvovale ambasadorice Studija Marcela, glumica Ecija Ojdanić te manekenke Nikolina Minovska i Antonija Barčulj.

– Važan mi je individualan pristup svakoj od vas, ali najvažniji mi je osmijeh koji dobijete kad izađete iz mojih salona. Kraj mene je tu i moj najvažniji tim, moje djevojke iz mojih salona. Sretna sam što ih imam, bez njih ovoga ne bi bilo. Jako su vrijedne. Educiraju se u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, često u Milanu. Tamo idemo za dva tjedna sve zajedno. Želim vam obećati da ćemo vam moj tim i ja pružiti istu uslugu kao u svim mojim salonima – izjavila je Pezo pred uzvanicima.

Ambasadorice su inače i zadovoljne klijentice već jedno cijelo desetljeće, a Garić je s njima vodio razgovor o njihovim frizurama te kako ih uspješno njeguju i uređuju upravo u Studiju Marcela. Isto tako, na primjerima njihovih frizura, Pezo je predstavila trendove za proljeće ’24., a podijelila je i zašto je odabrala Župu dubrovačku kao lokaciju za drugi salon na našem području.

– Kako imam salon u hotelu Rixos, mnoge moje klijentice su dolazile iz Župe i govorile su da bi bilo lijepo da imam salon bliže njih, u Župi. Razmišljala sam kako to ostvariti pa sam odabrala najljepšu lokaciju u hotelu Sheraton. Nadam se da sam dobro odabrala – objasnila je.

Inače, Studio Marcela nudi razne usluge za njegu i uređivanje kose za žene i muškarce, a ističe se usluga ‘Frizer to go’ osmišljena za klijente koji ne mogu doći u salon, da im se napravi frizura u njihovom domu.

Pročitajte još

[FOTO] ZGUŽVANA ODJEĆA Novi modni trend?

Nora Di Leo

ŽUPSKI PJAT Od ‘župskog pesta’ do kujena i kujice, švarglre i đevenice

Dulist

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo