Grad

UZ DAN KRUHA Getaldići u Domus Christi unijeli radost i smijeh

UZ DAN KRUHA Getaldići u Domus Christi unijeli radost i smijeh

Getaldići su i ove godine obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, a tim su povodom danas tradicionalno posjetili i Dom za starije i nemoćne osobe Domus Christi.

Učenici Osnovne škole Marina Getaldića u ponedjeljak su u starijoj smjeni na Pločama, a u utorak u školi Centar obilježili su Dane kruha. Od ranog popodneva školom se širo mirisi kruha, peciva, kolača, šipaka, narančina, jabuka, rogača i raznih plodova zemlje. Bogata trpeza ispunjena darovima i ljubavlju učenika, roditelja i učitelja. U utorka ujutro je tim povodom u školi Centar, uz prigodni program recitatorske grupe i bogat stol, uz zahvalnost za plodove zemlje, blagoslov kruha i svih prisutnih uputio je i župnik don Stanko Lasić.

Nakon priredbe i blagoslova, učenici su napunili košare svojim pekarskim poslasticama i odlučili razveseliti štićenike Domus Christija. Posjetom su učenici pokazali svoju brižnu stranu te donijeli radost i smijeh u prostore doma. Nakon recitacija i kratkog programa, štićenici su se počastili donesenim domaćim poslasticama.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist