Crna kronika

Utvrđeno ukupno 147 prekršaja

Policijski službenici prometne policije su jučer, 8. srpnja, proveli preventivno-represivnu akciju u prometu usmjerenu na pojačani nadzor brzine kretanja motornih vozila i to na području koje pokriva Postaja prometne policije Dubrovnik i policijske postaje Ston, Metković i Ploče.

Tijekom trajanja akcije sudionici u prometu zatečeni su u činjenju ukupno 147 prekršaja, od čega se 93 odnose na prekoračenje brzine. Iz prometa su isključena dva neregistrirana vozila te jedan vozač i to zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje.
 
Jučer, 8. srpnja,  u 22.30 sati, u mjestu Smokvica na Korčuli, 59-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,18 g/kg upravljao automobilom kada je prilikom  zaustavljanja udario u propisno parkirano vozilo. Vozač je doveden u prostorije policije gdje je zadržan do otrježnjenja, a protiv njega slijedi odgovarajuća prekršajna prijava.
 
Ovim putem obavještavamo građane da će policija i dalje nastaviti s provođenjem preventivno-represivnih akcija s ciljem podizanja razine stanja sigurnosti u prometu na cestama i smanjenja stradavanja sudionika u prometu.
 

Pročitajte još

SUKOB GAZDI Potukli se psi, a potom i njihovi vlasnici

Dulist

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist