Crna kronika

Utvrđene okolnosti teške nesreće u kojoj je život izgubio 26-godišnjak

Utvrđene okolnosti teške nesreće u kojoj je život izgubio 26-godišnjak

Utvrđene su okolnosti teške prometne nesreće kraj Slanoga, u kojoj je u subotu život izgubio 26-godišnjak.

Prema izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dovršenim izvidima teške prometne nesreće koja se u subotu, 3. prosinca, oko 16 sati, dogodila na D-8, u blizini Slanog, utvrđeno je kako je do prometne nesreće došlo kada je 23-godišnjak, koji se osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka kretao iz pravca Slanog u pravcu Dubrovnika, izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja izgubio nadzor nad vozilom. Vozilo se tada zanijelo u lijevo i prešlo na suprotnu kolničku traku gdje je došlo do udara bočne strane njegovog vozila i prednjeg dijela osobnog vozila splitskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog pravca upravljao 45-godišnjak.

Podsjetimo, u ovoj teškoj prometnoj nesreći su sudjelovala dva osobna vozila, a za posljedicu je imala smrtno stradavanje jedne osobe, dvije teško ozlijeđene osobe i jednu lakše ozlijeđenu osobu.

U prometnoj nesreću su sudjelovala osobna vozila dubrovačkih i splitskih registarskih oznaka, a uslijed sudara, na mjestu događaja preminuo je 26-godišnji suvozač iz vozila dubrovačkih registarskih oznaka, dok je teške ozlijede zadobio 23-godišnji vozač vozila dubrovačkih registarskih oznaka i 47-godišnja suvozačica vozila splitskih registarskih oznaka. Lakše tjelesne ozljede zadobio je 45-godišnji vozač vozila splitskih registarskih oznaka.

Svi ozlijeđeni su prevezi u dubrovačku bolnicu gdje su zadržani na daljem liječenju, dok je tijelo preminuloga prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist