DuList PROMO

USUSRET SVIM SVETIMA U Vrtlaru velik izbor cvjetnih aranžmana, ali i dulje radno vrijeme

vrtlar 8

Blagdan Svih svetih slavi se još od 4. stoljeća, a nastaje kao spomen svim mučenicima. Slavi se u različitim religijama, a obilježava se prisjećanjem na naše najdraže koji više nisu s nama. Najveće poštovanje našim pokojnicima izražavamo odlaskom na njihova vječna počivališta donoseći lampione i cvjetne aranžmane pa će tako groblja postati mjesto zahvala i prisjećanja uz upaljene lampione i miris cvijeća te će posjetiteljima ponuditi mir i spokoj.
Cvijeće koje se najčešće nosi na groblje su krizanteme, ruže, gerberi i kale. Krizantema ima posebnu simboliku jer predstavlja žaljenje, a zanimljivo je to što cvjeta isključivo u doba studenoga. Na tržištu su prisutne krizanteme različitih dimenzija i boja koje se savršeno mogu iskombinirati s drugim cvijećem u prekrasne cvjetne aranžmane.
Vikend će Vrtlar dočekati spreman uz bogat asortiman prikladnog cvijeća, cvjetnih aranžmana, lončanica, košarica, lampiona i lumina po povoljnim cijenama.
U Vrtlarovoj ponudi su raznovrsni gotovi aranžmani, a postoji mogućnost njihove izrade po želji. Ove godine posebno je naglašena prodaja i ponuda u rasadniku u Zatonu. Cjelokupna prodaja se odvija na otvorenom, gdje je sva ponuda izložena. Kupcima je dostupan parking te je radno vrijeme produženo. Rasadnik ovaj tjedan, od četvrtka do subote, radi od 7 do 16 sati, dok u nedjelju radi od 7 do 12 sati. Nezaobilazna kućica na Pilama kao i Boninovo od srijede do subote imaju također prilagođeno radno vrijeme od 7 do 18 dok je nedjeljom do 17 sati.
Za sve više informacija nazovite besplatan broj 0800 370 370 ili posjetite službenu internetsku stranicu Vrtlar Dubrovnik.

Pročitajte još

STUDENAC PODRŽAO PROGRAM GLOBE Najavljuju donaciju udrugama koje brinu o podzemnim vodama

Dulist

DENIS AVDIĆ Evo zašto je u Diversa originalni i najbolji Smash burger

Dulist

RESTORAN AMORET Originalna napuljska pizza unutar gradskih zidina

Dulist