Sport

USUSRET MEGA DERBIJU Podržite Square i osvojite vikend na Hvaru!

USUSRET MEGA DERBIJU Podržite Square i osvojite vikend na Hvaru!

Sve je spremno za početak mega derbi utakmice 13. kola 1. Hrvatske malonogometne lige u kojoj se sastaju dubrovački Square, koji je trenutno četvrti i FC Nacional Zagreb, lider prvoligaške karavane.

Već je danima u Dubrovniku atmosfera na visokom nivou, a igrači Squarea jedva čekaju prvi sučev zvižduk ove velike utakmice koja ima veliku važnost. Zagrepčanima treba pobjeda, 13. uzastopna, da ostanu lideri dok Square lovi doigravanje za prvaka Hrvatske. Bod ili čak bodovi iz ovog susreta su od iznimne važnosti!

Square je drugi dio sezone otvorio vrijednom pobjedom u gostima kod Solina 6:3 dok je Nacional, ‘hrvatska Barcelona’, kako joj ‘tepaju’ ljubitelji futsala bila uvjerljiva nad Alumnusom 8:1.

– Spremno dočekujemo Nacional koji u Dubrovnik stiže u najjačem sastavu. Nama se vratio vratar Zoran Primić, a još su nažalost ozljeđeni Bačić i Rezo. Igrat ćemo 300 posto iznad svojih mogućnosti, vjerujem da će moji mladići ginuti jedan za drugog, a uvjeren sam da će to prepoznati navijači od kojih očekujem podršku od prve do posljednje minute! – rekao je trener Squarea Marinko Mavrović.

Nacional u Dubrovnik stiže predvođen s četiri reprezentativca Hrvatske, dva Slovenije i s jednim reprezentativcem Srbije. Tako su u redovima Nacionala; Žarko Luketin i Ivan Pavlić (vratari) Mladen Kocić i Borko Surudžić (Srbija) Kristjan Čujec i Igor Osredkar (Slovenija), Tihomir Novak, Kristijan Grbeša, Vedran Matošević, Luka Perić, Mislav Banek i Leo Klindić.

– Znamo da je Dubrovnik jedno od najtežih gostovanja, zbog publike i zbog igrača koji su skupa već duži niz godina. Imaju kvalitetne pojedince i nama sigurno neće biti nimalo lako. Uz sve stavke kontra nas mi moramo odigrati dobro i moramo pobijediti, jasan je Mladen Kocić, reprezentativac Srbije u dresu Nacionala koji je trenutno najbolji strijelac Kluba!

Square je svim posjetiteljima osigurao nezaboravan spektakl! Naime, očekuje se izlazak igrača pod reflektorima, dimnom zavjesom i bljeskalicama, a ionako uzavrelu atmosferu dodatno će zagrijati plesačice Plesnog kluba Step ‘n jazz!

Uz mega derbi i spektakularno otvaranje utakmice dodatan motiv svim Dubrovčanima i Dubrovkinjama je nagradna igra! U poluvremenu utakmice izvlači se dodatak s ulaznice s rednim brojem koji će sretnom ili sretnoj dobitnici osigurati VIKEND ZA DVOJE U HOTELU PARK NA HVARU!

Utakmica se igra u dvorani Gospino polje u petak, 26. veljače od 20 sati.

MNK Square

Pročitajte još

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist