Aktualno

USPJELI UKRASTI JAHTU Skipera iskrcali na Korčuli i nestali s radara

USPJELI UKRASTI JAHTU Skipera iskrcali na Korčuli i nestali s radara

Drama na Jadranskom moru. Dva para unajmila su jahtu u Hrvatskoj 8. srpnja, a svaki trag im se gubi 14. srpnja kada su isključili uređaj za praćenje, piše Telegraf.rs.

Skupocjena jahta Mischief posljednji put viđena je s vrha Pelješca 14. srpnja. Parovi su  jahtu unajmili s lažnim papirima i putovnicama.

– UKRADENA Pozivamo sve pomorce Jadrana i Mediterana. Naša prekrasna jahta Mischief je ukradena. Nazovite nas ako je vidite. Potpuno smo očajni – objavljeno je na društvenim mrežama.

– Iznajmio sam im jahtu 8. srpnja u Hrvatskoj. Riječ je o dva para koja su unajmila i skipera. Uputili su se prema otoku Korčuli gdje su 14. srpnja navečer iskrcali skipera i isključili uređaj za praćenje i od tada im se gubi svaki trag – rekao je za Telegraf.rs Silvio Šupić, menadžer tvrtke Silvio Yachts koji je krađu prijavio policiji.

Riječ je o skupoj jahti Hanse 588 sa sivim jedrima, crnim jarbolom i boomom.

Posljednji put su viđeni kod Sivote u Grčkoj 15. srpnja, a skiper negira umiješanost u krađu, kazuju iz Silvio Yachts. Naveli su i da hrvatska policija surađuje s Grčkom.

Ako netko ima informacije, može se javiti policiji ili na broj +385913323380.

Foto: Mischief Sailing Yacht/Facebook

Pročitajte još

Danas nismo na kioscima. Novi broj DuLista kupite u petak!

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Darko Tipurić: Hrvatska ne sluša ekonomiste i nema strategiju! Što nakon 2027. kad ostanemo bez bespovratnih sredstava iz EU?

LIBERTAS OSUDIO NAPAD NA SVOG DJELATNIKA: Nasilje nikada nije rješenje, niti se može ičim opravdati

Dulist