Zanimljivosti

Uspjehu u Novoj nadaju se i modne dizajnerice

Uspjehu u Novoj nadaju se i modne dizajnerice

DuList je, osim godišnje inventure i protresanja najvažnijih događaja koji su obilježili dubrovačku 2012. godinu, donio i stavove i razmišljanja poznatih osoba političkog i javnog života Grada o minuloj 2012. te nadolazećoj 2013. godini.

Evo razmišljanja modnih dizajnerica Andree Zvono i Mare Miloglav Moretić
 
 
– Prošlu, 2012. provela sam uglavnom radno, nove obaveze, nove kolekcije, revije…Ne mogu se žaliti jer se dogodilo toliko puno novih zbivanja i novih ljudi koje sam upoznala. Uspjela sam za svoje kolekcije angažirati čak i poznata lica, poput Fani Stipković i Tine Katanić, što je za mene velika stvar i jako sam zadovoljna, jer sam okružena poznatima i surađujem i radim s njima, te se krećem u tim krugovima.
Što se tiče 2013. godine, želja mi je otvoriti vlastiti butik. Još uvijek stignem prodavati svoju odjeću i bez njega, cure me stalno zovu, ne samo iz Dubrovnika, već i iz drugih dijelova Hrvatske.
Svjesna sam da nije dobra situacija u Hrvatskoj, no mislim da ću ipak uspjeti otvoriti taj dugo željeni butik, pa da imamo još nešto novo u Gradu! I ovako mi dobro ide, no bilo bi bolje da je – malo bolje. Ne mogu se žaliti što se tiče revija, photoshootinga i ostalih stvari te bih čak bila sretna da u 2013. godini sve ostane kao što je i sada – istaknula je Andrea Zvono.
 
– Godina 2012. za mene je bila zaista posebna. Uz nekoliko uspješnih revija, godina mi je donijela i najljepšu ulogu i sreću života – postala sam mama! Svaki dan uz moju djevojčicu najveća je blagodat, te tako u 2013. godini mi neće nedostajati sreće, a želim zdravlje, sreću i veselje svima.
U 2013. imam također i poslovnih planova, kao što su daljnja modna predstavljanja i revije, uz otvaranje vlastitog studija, za kojeg već imam prostor, pa ćemo vidjeti dalje. Nadam se uspjehu i u tome!  – istaknula je Mara Miloglav Moretić.  
 
 

Pročitajte još

‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Bogata tradicija, ljepota narodnih običaja i velike emocije

Dulist

POSJET DEŠI Učenicima predstavljena bogata tradicionalna kulinarska baština

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist