Aktualno

USPJEH UNATOČ KORONI Luka Dubrovnik dobitnica platinastog certifikata bonitetne izvrsnosti

Luka Dubrovnik dobitnik je platinastog certifikata bonitetne izvrsnosti 2020. koje dodjeljuje Bisnode Hrvatska, vodeći ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj i dio je međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu.

– Luka Dubrovnik d.d. dobitnik je međunarodnog standarda te spada u platinasti razred bonitetne izvrsnosti. U poslovnom svijetu platinasti razred spada u najveći mogući rang uspješnosti poduzeća. Prošle godine smo dobili zlatni certifikat za 2018. koji je stepenica ispod platinastog i rekli smo da naredne godine dolazimo po najprestižniji, platinasti. To smo ostvarili i ovim putem zahvaljujem najprije svim zaposlenicima Luke Dubrovnik d.d. na rekordnoj 2019., svima koji se vesele našem uspjehu, ali i onima koji se ne vesele, jer bez svih njih ne bi bilo moguće ostvariti ovaj rezultat – poručio je predsjednik Uprave Luke Dubrovnik Željko Raguž ovom prilikom.

Ovim certifikatom Bisnode Hrvatska potvrđuje da je poslovni subjekt postigao međunarodni standard bonitetne izvrsnosti te spada u platinasti razred bonitetne izvrsnosti u Hrvatskoj. Poslovni subjekt zadovoljava kriterije bonitetne izvrsnosti za 2020. godinu te spada među najpouzdanije hrvatske poslovne subjekte koji imaju pravo korištenja međunarodno priznatog statusa Platinasta izvrsnost kao simbola standarda bonitetne izvrsnosti.

Tvrtke sa statusom platinaste bonitetne izvrsnosti posluju izvrsno, a vjerojatnost za ulazak u jedan od negativnih događaja u sljedećih 12 mjeseci je izrazito niska: stečaj, predstečajna nagodba ili likvidacija (vjerojatnost manja od 0,08%),brisanje subjekta iz poslovnog registra (vjerojatnost manja od 0,81%), blokada transakcijskih računa više od 90 dana ili pojavljivanje na listi poreznih dužnika (vjerojatnost manja od 0,41%).

Gospodarski subjekti sa platinastom ocjenom bonitetne izvrsnosti AAA imaju vjerojatnost od čak 91% da će bonitetnu izvrsnost ostvariti i u idućoj poslovnoj godini.

Pročitajte još

Hrvatska pošta upozorila na novu prijevaru: ‘Nemojte odgovarati na takve poruke’

Dulist

Elektrojug javlja da se radovi na Vrbici odgađaju, sutra intervencija na Lopudu

Dulist

MIJENJA SE LOKACIJA ‘Torta party’ ipak u Studentskom domu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija