Aktualno

USKRŠNJI BLAGDANI Pripremite se na gužve i pojačane kontrole

USKRŠNJI BLAGDANI Pripremite se na gužve i pojačane kontrole

Kao i proteklih godina i ovog se vikenda, uoči i tijekom uskršnjih blagdana, očekuje povećanje prometa na cestama kao i pojačan promet na graničnim prijelazima na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Najveća gustoća prometa očekuje se na glavnim prometnicama i cestovnim graničnim prijelazima danas tijekom poslijepodnevnih sati, sutra u prijepodnevnim satima te u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima.

Kako bi se osiguralo što sigurnije i protočnije odvijanje prometa, policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske će poduzimati pojačane aktivnosti u koje će uključiti maksimalno raspoloživ broj policijskih službenika, a posebna pozornost posvetit će se sigurnosti u cestovnom prometu i maksimalnoj protočnosti putnika i vozila preko graničnih prijelaza.

Svjesni činjenice da su aktivnosti policije samo jedan od čimbenika kojima se može utjecati na smanjenje broja prometnih nesreća, ovim putem pozivamo sve sudionike u prometu na poštivanje prometnih propisa i međusobno tolerantno ponašanje, a posebno apeliramo na sve vozače da prilagode brzinu kretanja vozila uvjetima na kolniku i da poštuju ograničenja brzine.

Najugroženije sudionike u prometu – pješake, motocikliste i vozače mopeda pozivamo na pridržavanje zakonskih propisa, a ostale sudionike u prometu na njihovo uvažavanje.

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist