Sport

USKRSNI TURNIR Veliki uspjeh malih judaša!

USKRSNI TURNIR Veliki uspjeh malih judaša!

27. Međunarodni Uskrsni turnir održao se ovoga vikenda u Splitu koji okuplja najbolje hrvatske mlade judaše za U-10, U-12, U-14 i U-16 i boduje se za Hrvatski Super kup.

Devet natjecatelja JK Župa dubrovačka sudjelovalo je na ovom natjecanju, a osvojili su ukupno četiri medalje Zlatne medalje osvojili su Paula Palameta i Marko Vukorep dok su srebrene medalje osvojili Luka Plećaš i Mate Lonac.

Judo klubove Konavle Cavtat i Prevlaka Gruda također su bili uspješni. Na natjecanju su nastupili s 21 natjecateljem te osvojili 15 medalja i to 3 zlata, 4 srebra i 8 bronci. JK Konavle Cavtat je u ukupnom poretku osvojio šesto mjesto. Zlata su osvojili Dalia Schmuch, Mihaela Baule i Antoan Petar Šačić, dok su srebrna odličja otišla u ruke su Lea Slomovića, Nike Katušić te čak dvije Petri Đurković (U-14 i U-16). Bronce su osvojili Mauro Butigan, Andrija Antun Sukurica, Jelena Schmuch, Ana Schmuch, Mihaela Drobac, Dorotea Drobac, Lara Dučić i Antonija Đurković. Sudjelovali su i Ivan Pavlin, Nika Antončić, Stijepo Drobac, Marino Dučić, Gabrijela Ljubišić, Maro Baule i Antonio Butigan.

Na turniru je nastupilo 350 natjecatelja iz 24 kluba iz Hrvatske, Ukrajine i BiH.
.

Pročitajte još

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist