Vaše vijesti

USKO, ALI MOŽE I UŽE ‘Postavili su reklamni kašun i dodatno ‘suzili’ Ulicu branitelja’

Evo primjera kako Grad uskih ulica i trotoara iste može i zna učiniti još užima – istaknuo je jedan naš sugrađanin koji je priložio fotografiju iz Ulice branitelja koja je i inače jedna od najužih dionica, a na kojoj je ‘osvanuo’, kako ističe, reklamni ‘kašun’.

-U Ulici branitelja Dubrovnika, malo poviše Sveučilišta, na jednom od najužih trotoara u Dubrovniku, a u pred korona vremenu i najprometniji – izgubio je veliki postotak svoje širine (pardon: uskoće) ugradnjom kašuna za reklame i obavijesti. Tko ne vjeruje, neka uzme metar u špag pa na noge iz Grada do Boninova. Ma bravo meštri, nema vas gdje ne dođete! – poručio je naš sugrađanin.

Podsjetimo, publicitet s oglasima oduvijek se nalazi na ovoj poziciji, međutim, do sada je bila riječ samo o tankom panou ili ploči, dok je sada, kao i na većini ostalih lokacija u gradu, postavljen ostakljeni ormarić unutar kojeg se sada lijepe plakati i obavijesti.

Foto: Čitatelj

Pročitajte još

TREBA VAŠU POMOĆ! Ivana vodi bitku s opakom bolešću i želi proslaviti prvi rođendan svog sina

Dulist

‘TATA JE TATA’: ‘Teško je opisati povezanost s tim ljudima. Teško nam se iščupati iz Banovine’

Dulist

KONAVLJANI NEGODUJU ‘Zidom su nam prepriječili put za Prahivac koji koristimo preko 60 godina’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija